Muntatge fotogràfic entre una imatge de Shakira i una de Joan Piqué, pare de Gerard Piqué

Shakira ataca ara el pare de Piqué: li desitja un final tràgic

La cantant continua dedicant cançons

Encara que aquest lluny de Catalunya, Shakira és al punt de mira. De fet, encara que pensés que lluny de Barcelona la presó mediàtica disminuiria, deixaria de ser víctima de la pressió mediàtica.

Estigui a Miami, Colòmbia o Barcelona, els seus passos són molt seguits, igual que les seves cançons. De fet, sembla que no n'ha tingut prou amb les cançons que ha fet contra Gerard Piqué, ara ha tornat a sorprendre amb el seu últim 'hit'. Aquesta vegada no ataca ni Clara Chía, ni Piqué, ni Montserrat Bernabéu, va contra el seu exsogre: Joan Piqué Rovira.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«Et mates de sol a sol i no tens ni una escriptura»

Ja es parla poc dels primers versos que la cantant colombiana va dedicar al clan dels Piqué. «A tu et vaig quedar gran per això estàs amb igualeta que tu», «em vas deixar de veïna a la sogra amb la premsa a la porta», o «Clarament és igualeta que tu», són alguns dels versos que els hi havia dedicat.

Aquest dijous, 21 de setembre, una nova obra de la cantant ha vist la llum. Amb el nom d''El Jefe', la colombiana ataca contra la que és la seva nova víctima: el seu exsogre.

Joan Piqué Rovira és el principal protagonista de la cançó que la colombiana ha estrenat juntament amb Fuerza Regida:

«Et mates de sol a sol i no tens ni una escriptura

Diuen per aquí que no hi ha malament

Que més de cent anys dura

Però aquí segueix el meu exsogre que no trepitja sepultura», indica la cantant.

Shakira dedica la cançó a l'excangur dels fills

La intenció del tema és visibilitzar la desigualtat laboral entre homes i dones, però la realitat és que ha estat tot el contrari. S'ha establert al punt de mira pel que diu sobre el seu exsogre. Una de les estrofes que s'ha fet més famosa ha estat l'anterior, però també n'hi ha hagut una altra que no ha passat per desapercebuda.

En el tema, la cantant ha volgut llançar una picada d'ullet a la seva anterior vida a Barcelona. Tant ha estat així el seu desig que ha fet aparèixer al videoclip Lili Melgar, la cangur de Milà i Sasha quan vivien a Barcelona.

«Lili Melgar, per a tu aquesta cançó, que no et van pagar la indemnització», indica la cantant obrint un altre meló. La van fer fora els Piqué sense pagar-li la indemnització pertinent?

Encara que, de moment, no se sap la resposta a aquesta pregunta, el que sí que se sap és que la mainadera hauria ajudat Shakira a descobrir la seva infidelitat. Motiu pel qual la de Barranquilla li hauria dedicat aquests versos.