Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carlos Sobera a Starlite de Marbella

Carlos Sobera sorprèn en parlar de la seva dona, la desconeguda Patricia Santamarina

Carlos Sobera confessa estar igual d'enamorat que el primer dia

Carlos Sobera és, avui dia, un dels presentadors estrella de Telecinco. La seva trajectòria professional l'ha portat a capitanejar alguns dels grans programes de la cadena. A Cuatro està al capdavant de 'First Dates', un espai dedicat a la recerca de l'amor.

És precisament en aquest àmbit on el basc pot presumir d'una felicitat plena gràcies al seu matrimoni amb Patricia Santamarina. Tots dos fa més de dues dècades que estan junts i Sobera segueix igual d'enamorat que el primer dia i així ho demostrava parlant d'ella.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Carlos Sobera es desfà en afalacs parlant de la seva dona

Carlos Sobera es cola cada setmana dins de la casa de milers de persones. Bé sigui gràcies al seu programa 'El musical de tu vida' o cada nit amb 'First Dates'. Actualment té una estabilitat professional que també es fa extensible a la seva vida personal.

Se'n coneix ben poc, només algunes pinzellades que el basc ha lliscat en alguna entrevista. Per això va sorprendre quan, a l'estrena de la pel·lícula 'Amics fins a la mort', va parlar sobre la seva dona Patricia Santamarina.

Captura de 'First Dates' amb Carlos Sobera a la porta rebent a la cita
Sobera continua igual d'enamorat que el primer dia de Patricia Santamarina | Mediaset

Sobera sap molt bé sobre qüestions amoroses, sobretot gràcies al programa que presenta a Cuatro. Però pel que fa a la seva vida íntima, la seva relació amb la seva dona dista molt de les històries que veiem al famós restaurant.

El seu fort és un romanç que va néixer fa dues dècades, però que es manté igual d'efusiu que aleshores. Patricia i Carlos treballen junts i, lluny de ser un inconvenient, la veritat és que per a ell és tot un luxe.

Carlos Sobera amb la seva dona Patricia Santamarina posant en un photocall
Carlos Sobera i Patricia Santamarina treballen junts | GTRES

«No tinc cap queixa, és més divertit. És tan bonic estar amb la persona que estàs a gust i a qui estimes al teu costat», ha manifestat. Sobera opina que compartir feina i vida amb Patricia només té beneficis que ajuden que el matrimoni progressi.

«Tenir la meva parella al meu costat, em reconforta per una banda i em dona fortalesa», afegia sense poder amagar la seva fascinació per ella. De fet, la descriu com una dona «excel·lent, fins i tot brillant», i que s'ha arribat a plantejar «què fa amb mi».

Tal és l'amor que sent per Santamarina que l'únic que té cap a ella són paraules d'amor i de respecte.

Carlos Sobera té el matrimoni més consolidat de la televisió

Carlos i Patricia van creuar els seus camins el 2004 en un projecte de Valerio Lazarov. Santamarina treballava per al productor i el basc se'n va quedar enamorat quan la va veure. «Em vaig enamorar de Patricia des del primer moment en què la vaig veure», va recordar en una entrevista.

Però Santamarina feia poc que s'havia separat de Rody Aragón amb qui va tenir una filla i no es va voler precipitar. Poc temps després, van decidir donar-se una oportunitat i van acabar casant-se el 2015. La cerimònia es va celebrar a Mèxic pel ritu maia i van tenir la primera filla en comú.

Des de llavors no s'han separat ni un sol moment. Patricia és llicenciada en Dret, però actualment treballa com a productora de teatre amb Carlos per a l'empresa que tenen en comú.

Tota una vida junts que traspassa la frontera de casa seva. Comparteixen vida i feina, aconseguint amb això que el seu matrimoni no es vegi desgastat. És evident que per al presentador Patricia és algú fonamental a la seva vida i segueix profundament enamorat d'ella.

Un sentiment que també comparteix Santamarina qui a les xarxes socials comparteix moments i missatges d'amor cap a Sobera. Sens dubte un romanç de pel·lícula que no té res a veure amb les històries de desamor de 'First Dates'. I és que amb aquest currículum, qui millor que Carlos per donar consells sobre relacions amoroses?