Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Captura d''El Programa de Ana Rosa' amb Isa Pantoja en primer pla el 17 de juliol de 2023

Isa Pantoja: el contracte que ha signat abans de casar-se amb Asraf Beno

Isa Pantoja ha tancat un acord important relacionat amb Asraf Beno

Isa Pantoja celebrarà el casament amb Asraf Beno el proper octubre i cada vegada es coneixen més detalls sobre aquest esdeveniment tan destacat. La col·laboradora travessa un moment molt especial que vol compartir amb el seu estimat públic. Per això ha signat un acord per vendre l'exclusiva del seu enllaç matrimonial.

Isa Pantoja es podria embutxacar al voltant de 30.000 euros si tot surt segons el previst, tot i que encara queden punts per polir. Els convidats són un aspecte fonamental per a qualsevol notícia d'aquestes característiques i de moment hi aniran molt pocs membres de la família Pantoja. En un primer moment la tertuliana va assegurar que la seva mare estaria present, però ara hi ha massa dubtes.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Isa promet que la cantant està fora d'aquesta exclusiva, però li dona l'oportunitat de participar-hi si ho considera oportú. Això sí, ella es desentén perquè no vol que l'acusin d'estar-se aprofitant.

Primer pla d'Isa Pantoja amb ulleres de sol i amb un rostre seriós
Isa Pantoja no vol tenir problemes | Europa Press

«Nosaltres tindrem exclusiva, això ja està, però no està ficada la meva mare ni ningú de la meva família, som només Asraf i jo», va assegurar a 'El programa del verano'. «La meva mare pot anar al casament sense aparèixer a l'exclusiva, no ha de posar si no li ve de gust», va prometre. Segons el seu discurs, l'única cosa que li interessa és que la tonadillera sigui testimoni d'aquest moment, però no vol treure'n rendiment.

Isa Pantoja ja ho ha negociat tot

Isa està convençuda que la seva mare gaudirà molt durant el casament amb Asraf Beno, però no vol pressionar-la. Per això no vol cap compromís, és més: li dona l'oportunitat de facturar per part seva.

Slfie d'Isa Pantoja amb Asraf Beno mirant a càmera molt somrients
Isa Pantoja ha apostat per Asaf Beno | Instagram, @isapantojam

«Si ella hi anés i vol posar, ho negociaria ella per part seva i sense cap problema perquè m'agradaria que hi fos, però és una decisió que respecto», insisteix. Pantoja sap que la cantant no té bona relació amb Asraf Beno, per això la seva presència encara és a l'aire. Tot i això, no ha perdut l'esperança perquè el seu xicot ha demanat perdó en nombroses ocasions i ja hi ha hagut diversos acostaments.

Primer pla d'Isabel Pantoja, feliç i somrient, al Ball de la Rosa a Montecarlo
Isabel Pantoja no ha confirmat la seva assistència | GTRES

L'única cosa que Isa té clar és que no vol veure el seu germà aquest dia. Segons el seu punt de vista, s'ha portat molt malament amb ella i no pensa perdonar-lo, tot i que li va retirar la demanda. Kiko Rivera la va acusar d'haver-se intentat treure la vida i Pantoja el va portar als tribunals, però va fer un pas enrere quan va patir l'ictus.