Muntatge de fotos d'Ana Obregón i la seva néta, Ana Sandra Lequio Obregón, filla d'Aless Lequio

Ana Obregón revela què farà amb el seu nadó: 'La portaré a la tomba d'Aless Lequio'

Ana Obregón sap que ha de fer amb la seva filla-néta

Ana Obregón va ser titular de centenars de portades després d'anunciar que era mare d'una nena per gestació subrogada.

La filla-néta de l'actriu és l'únic record que té del seu fill difunt, Aless Lequio Obregón.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

L'exclusiva de l'Obregón

Ana Obregón va vendre en exclusiva per a la revista ¡Hola! que havia tingut una filla per gestació subrogada a Miami, acompanyada d'una imatge seva amb cadira de rodes.

Ana Obregón va reconèixer que havia «recuperat l'alegria». Tot i això, la premsa va tenir una opinió molt clara sobre el naixement de la petita.

Ana Obregón compleix el somni del seu fill difunt

Fa gairebé sis mesos que la petita Anita va néixer als Estats Units. La filla d' Aless Lequio va ser el seu tercer i darrer desig abans de morir.

«No he pres cap decisió a la lleugera. Anita no és un caprici», assegura contundent. Està escrit pel meu fill i davant Notari: És la meva última voluntat ser pare encara que no hi sigui , recordeu-vos de la mostra que hi ha als Estats Units», va explicar recentment a Antena 3 .

Ana Obregón la portarà amb el pare

Ana Obregón va complir els desitjos del seu fill després que morís per càncer el 2020. La mort d'Aless Lequio va ser un cop molt dur per a l'actriu i va passar una greu depressió. Tot i que ara Anita li ha tornat el somriure i està més feliç que mai.

«Cada dia, durant tres anys, vaig anar al cementiri, i ara hi vaig una vegada a la setmana. Li he portat al meu fill el primer xumet i biberó d'Anita », va explicar.

També va revelar que encara no ha portat Anita a veure el seu pare, però té pensat fer-ho en un futur no gaire llunyà:

«Encara no he anat amb la nena. La portaré quan tingui dos anys i li ensenyaré on és el cos del seu pare, perquè ell és al cel, i ho explicaré tot».

Un àngel de la guarda

Aless Lequio segueix molt present a la vida d'Ana Obregón. És un duel a què l'actriu s'enfronta els últims tres anys, però ara per primera vegada veu la llum.

«Ara ho recordo en pau, perquè abans no podia. És difícil, perquè quan abraço Anita fa olor com el seu pare. S'hi assembla en la seva forma de ser. Té la mateixa alegria i les ganes de viure. Tot l'emociona i és molt agraïda», va explicar.

«Em sentia molt sola. Aquesta casa, on som ara, em queia a sobre. Cada racó era Aless... Anita m'ha salvat la vida », va sentenciar