Muntatge fotogràfic entre una imatge de Rosa Peral i una altra de Úrsula Corberó

Rosa Peral esclata contra Úrsula Corberó: tot el que ha dit des de la presó

La condemnada ha llançat un dard cap a l'actriu

Les darreres paraules de Rosa Peral l'estan situant a l'ull de l'huracà. L'entrevista exclusiva que la condemnada va realitzar per a 'El matí de Catalunya Ràdio', de Ricard Ustrell , està sent molt comentada per tots. Va carregar contra la sèrie, contra la policia, i fins i tot contra Úrsula Corberó.

Tot i que Peral sabia que des de Serveis Penitenciaris li havien prohibit l'entrevista, la va concedir. Un fet que li ha provocat afectacions en el règim de comunicacions.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Rosa Peral carrega contra Úrsula Corberó

Durant l'entrevista, Ricard Ustrell va preguntar-li per diversos aspectes. Li va preguntar per la seva nova vida a la presó, per les seves filles, i sobretot, per la sèrie. Una ficció que segons va indicar: «No l'acabo d'entendre, no veig la intenció d'informar».

Seguint aquesta mateixa línia, va assegurar que arran de l'estrena s'ha sentit més jutjada. «No he guanyat res. L'únic que he guanyat és que la gent m'enfonsi», va afegir.

Imatge de Rosa Peral i Albert López, del crim de la Guàrdia Urbana
Rosa Peral i Pedro Rodríguez, la víctima. | ACN

Entre les diferents lamentacions per l'estrena de la sèrie, l'assassina va tenir temps també per llançar un dard contra Úrsula Corberó, que la interpreta a 'El cuerpo en llamas'. La condemnada es va referir amb ràbia cap a Úrsula, qui l'havia titllada de tòxica, prèviament.

En una de les entrevistes que va fer per promocionar la sèrie, Úrsula Corberó va parlar de Rosa Peral. «És una persona tòxica amb moltes dualitats, inseguretats i molta ambició. Vaig tenir molts dubtes sobre si agafar o no el personatge perquè em feia molt de respecte interpretar una persona real», va indicar.

Aquestes paraules van ser decidides com un dard per la Rosa, que va esclatar contra les paraules de l'actriu. «La protagonista de la sèrie va dir que era un paper que li havia costat perquè, segons ella, soc una persona tòxica. ¿En quin moment se m'ha jutjat per ser tòxica o no ser-ho?», va indicar Rosa.

«No hi ha cap sentència que em condemni per ser tòxica», va afegir defensant-se a l'entrevista per a Catalunya Ràdio .

Rosa Peral té les trucades restringides

Els darrers moviments del cas de Peral indiquen que la condemnada ja té les trucades restringides. Després que el Departament de Justícia la sancionés per concedir les entrevistes a diversos mitjans de comunicació, Rosa Peral ha estat sancionada.

Tal com s'ha pogut conèixer, Justícia considera que l'exagent ha fet un mal ús de les comunicacions que té autoritzades des de la presó. Així que, a partir d'ara, teniu les trucades restringides.