Primer pla d'Ana Obregón amb rostre somrient

Ana Obregón, molt afectada després de perdre un ésser estimat: «Fins aviat»

Ana Obregón ha comunicat una notícia trista a les seves xarxes socials

Ana Obregón ha superat molts obstacles a la seva vida, en drames que li han deixat empremta i que el marcaran per sempre. Tot i això, ha aconseguit tirar endavant gràcies a la seva neta Anita, filla del difunt empresari Aless Lequio. Obregón ja ha explicat que va seguir un procés de gestació subrogada per portar un bebè al món perquè era la il·lusió del seu fill.

Ana Obregón promet que ha recuperat les ganes de viure, de fet, s'ha tret el dol que es va imposar després de la pèrdua d'Aless. Tot i això, l'actriu i presentadora encara s'ha d'enfrontar a revessos inesperats, com el que ha patit les últimes hores. Gaudia d'una relació molt estreta amb María Jiménez, que ha mort amb 73 anys.

Ana ha utilitzat les seves xarxes socials per acomiadar-se de la seva gran amiga i companya i li ha rendit així un bonic homenatge. Obregón ha treballat amb els millors artistes i, per això, gaudia d'una bonica amistat amb María Jiménez. La cantant ha marxat sent una lluitadora, de fet, els últims mesos de la seva malaltia va decidir portar-los en la més absoluta discreció.

Story d'Ana Obregón acomiadant-se María Jiménez
Ana Obregón sempre recordarà la seva gran amiga | @ana_obregon_oficial

«És una gran pèrdua, per a mi és la meva germana i ella ha lluitat molt en aquesta vida. Jo vaig pensar que continuaria lluitant, però no ha estat així. Ho veníem venir, però no s'esperava tan de pressa. Venia a una revisió i aquí se l'ha menjada la malaltia», ha declarat un dels seus familiars.

Ana Obregón, tocada amb la pèrdua de María Jiménez

Ana Obregón ha hagut d'enfrontar-se a pèrdues realment dures, no només a la del seu fill o a la dels seus pares. Al llarg dels últims mesos ha hagut d'acomiadar-se de grans amics, com ara la 'influencer' Elena Huelva. Tot i això, gràcies a la seva neta ha aconseguit sobreposar-se i no tornar a perdre el somriure, ja que ara té motius pels quals tirar endavant.

L'actriu María Jiménez actuant en una de les seves darreres actuacions al 2020
María Jiménez ha marxat sent una estrella | Europa Press

Obregón ha assegurat que el bebè l'ha feta tan feliç que intentarà mirar la vida amb altres ulls. Això sí, reconeix que no superarà mai la mort d'Aless Lequio perquè és una tristesa que sempre estarà allotjada al seu cor. Per sort, es pot envoltar de bons amics d'aquest sentiment tan negatiu.

L'ex d'Alessandro Lequio ja no podrà conversar més amb María Jiménez, però la cantant sempre hi ocuparà un lloc especial.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!