Imatge de Gerard Piqué i Clara Chía somrient

L'operació estètica que Clara Chía s'hauria fet a la cara: Gerard Piqué és clau

Diversos mitjans indiquen que la jove podria haver-se sotmès a una operació estètica

La relació de Clara Chía i Gerard Piqué va vent en popa, o almenys això és el que ells demostren. A ningú ja el sorprèn a hores d'ara veure'ls junts. De fet, aquest estiu els hem vist diverses vegades gaudint de l'estiu, i també a les platges més paradisíaques de Croàcia.

Ara, més d'una setmana després de ser enxampats a Croàcia, la parella torna a estar en punt de mira. Aquesta vegada, Clara Chía és la protagonista.

Clara Chía s'hauria sotmès a un retoc estètic

Segons ha publicat Super Esport, Jordi Martín, de 'Socialité', ha indicat que Clara Chía es podria haver sotmès a un retoc estètic. D'aquesta manera, segons indiquen, la nova parella de Gerard Piqué s'uniria a la llista de les parelles de futbolistes 'tunejades'.

Segons indiquen, hauria estat l'exjugador del Barça qui li hauria pagat l'operació. Tal com detalla el paparazzi, la noia, de 23 anys, s'hauria fet un retoc als llavis.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Jordi Martín a Gerard Piqué: «Et quedava gran»

El paparazzi no només ha difós la informació a través del programa, sinó que a través de les xarxes socials, ha optat per difondre la informació. Hi ha indicat el següent:

«Molta gent et fa costat, però jo segueixo pensant el que vaig preveure fa 12 anys. Que aquesta relació et quedava gran. Que tenies complex d'inferioritat amb Shakira», indica.

«Et senties petitó al seu costat. Necessitaves una nena de 23 anys que et rigués les gràcies. Ets un immadur», continua el paparazzi.

«A Shakira no li cal que ningú li pagui els retocs estètics. A la Clara crec que fa uns dies li vas pagar els llavis. O no és així? Vas haver de contractar Clara a la teva empresa a dit i posar-la en un lloc que ni els seus companys de Kosmos entenen».

«Vas haver de recórrer a Shakira per créixer com a empresari, ja que vas aconseguir Rakuten perquè Shakira és amiga del CEO i ara et rescindeixen el contracte per no pagar als tennistes i per les poques expectatives generades a la Copa Davis. Has estat, ets i sempre seràs un mediocre», finalitza.

Sigui o no cert que la jove s'hagi operat, el paparazzi demostra tenir l'exfutbolista entre cella i cella. És obvi que no el suporta i que és un autèntic seguidor de Shakira.