Post de Maria Guardiola a Instagram amb un primer pla en una habitació el 27 de febrer de 2023

Sorpresa majúscula pels nous tatuatges de Maria Guardiola: ningú no s'ho esperava

Maria, filla de Pep Guardiola, ha tornat a sorprendre els seus seguidors

Maria Guardiola ha tornat a sorprendre els seus seguidors. Aquesta vegada, amb el vídeo de l'últim tatuatge que s'acaba de fer al braç.

La filla de Pep Guardiola publicava un vídeo aquesta setmana a Instagram en què apareixia en un estudi de tatuatge. Lloc on s'acaba de fer una petita i discreta marca de tinta a la pell.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Maria Guardiola comparteix el seu nou tatuatge

Maria Guardiola ha sorprès, una vegada més els seus més de 700.000 seguidors. La filla de Pep Guardiola és molt activa a Instagram. I no dubta sempre a oferir les millors fotografies als seus fans.

La 'influencer' ja sorprenia fa tan sols uns mesos amb un impactant canvi de look. D'una cabellera castanya fosca passava al ros platí. I també compartia recentment, fa poques setmanes, la seva graduació de la universitat.

Muntatge amb una captura d'un vídeo de Maria Guardiola estirada a una llitera fent-se un tatuatge
Maria Guardiola sorprèn amb un vídeo del nou tatuatge. | Instagram, @maria.guardiola

A les seves stories d'Instagram, Maria Guardiola ha documentat amb un vídeo del moment. En ell, se la veu a l'estudi de tatuatges Mec House, situat al Regne Unit. Lloc on la catalana es troba vivint des de fa algun temps.

I també es pot veure el tatuador injectant-li tinta en una part del braç, gairebé tocant a l'espatlla. Es tracta del lloc que la filla de Pep Guardiola ha escollit per gravar-se un tatuatge discret.

Un tatuatge molt petit de tinta fina i prima que representa unes ales d'àngel. I amb què Maria Guardiola ha quedat encantada, segons afirma al mateix vídeo. «M'encanta».

Muntatge d'una captura del vídeo de Maria Guardiola on es veu de prop el tatuador fent-li un tatuatge al braç
Maria Guardiola ensenya de prop el seu nou tatuatge. | Instagram, @maria.guardiola

«Intolerància al dolor 0», també posava la filla de Pep Guardiola amb el vídeo fent broma del moment. Tot i el dolor, sembla que la jove ha quedat encantada amb el tatuatge.

I Maria Guardiola ha tingut, a més, unes paraules per al tatuador, a qui ha agraït la feina. «Gràcies per la teva paciència amb la meva indecisió».

Tot i això, no és la primera vegada que Maria Guardiola passa per un estudi de tatuatge. Ja fa més d'un any, la jove 'influencer' es tatuava també un de semblant al pit. Un petit cor.

Sens dubte, Maria Guardiola va quedar encantada i ha tornat a apostar per un de línia fina i prima. Un tipus de tatuatges que abunden a les influencers com Maria Guardiola.