Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Adara Molinero de perfil, mirant a la càmera i somrient

Aitor, el germà d'Adara Molinero que ha fet un gran canvi a la seva vida

Adara Molinero ja coneix la decisió del seu germà

Adara Molinero es va donar a conèixer televisivament parlant a 'Gran Hermano 17'. Després d'aquest van venir altres 'realities', el darrer i més recent 'Supervivientes 2023', concurs que va estar a punt de guanyar. En aquests anys, la seva popularitat ha fet que membres de la seva família cobrin protagonisme, com ara la seva mare o el seu germà Aitor, que ara ha sorprès per l'última cosa que ha fet.

Adara ha tingut una relació amb el seu germà plena d'alts i baixos. Precisament va ser durant la seva participació en el concurs de supervivència de Telecinco, quan Adara es va referir a Aitor: «El meu germà va tenir una infància com qualsevol nen rebel», explicava. Pel que sembla, el tracte no era gaire bo entre ells i durant un llarg període van estar sense parlar-se.

Aitor, que era al plató escoltant les paraules de la seva germana, no va poder evitar emocionar-se. «Superfeliç de veure aquestes imatges, vam tenir temps difícils. De mica en mica es va reconstruint la relació i me n'alegro molt», confessava.

Aitor Molinero i Adara van estar un temps sense parlar-se

A més, aquest marcava un punt d'inflexió en la relació amb la seva germana. «Molt a poc a poc des de fa tres anys més o menys hem començat a agafar la confiança una altra vegada», aclaria. Tant és així que el mateix Aitor es va convertir en defensor de la concursant.

Muntatge d'Adara Molinero i el seu germà Aitor
Adara va parlar del seu germà Aitor durant la seva participació en 'Supervivientes'. | MEDIASET, @ADARA_MOLINERO, INSTAGRAM

Des que Adara comencés el seu camí per diferents programes de Mediaset, la relació amb el seu germà ha estat un dels temes més comentats. Tot i que ell sempre s'ha mostrat discret, una vegada va anar al plató del 'Deluxe' amb la seva germana Adara. Un moment en què tots dos van tractar algunes raons del seu distanciament.

Aitor es va convertir en pare per primera vegada l'abril de l'any passat, fruit de la seva relació amb Sara Campos. No obstant això, la parella trencava fa pocs mesos després de diversos anys junts. El germà d'Adara ho anunciava públicament alhora que mostrava haver recuperat la il·lusió amb una altra jove.

«Et demostraré cada dia que t'estimo, que sempre estaré per a tu, que sempre et protegiré. Per res del món deixaré que la flama s'apagui perquè, com bé diu la meva mare, les relacions es cuiden i es reguen», escrivia Aitor en el seu perfil. Unes paraules plenes d'amor en què el germà d'Adara comparteix el que sent per la seva nova parella.

El germà d'Adara ha fet un canvi important en la seva vida

A més, de les paraules es pot entreveure certa referència a la seva ex i mare de la seva filla. «Gràcies per aparèixer en el moment indicat. Per ensenyar-me què és una relació sana, per saber arreglar els problemes parlant de cor, sense recriminar o intentar manipular la veritat», aclareix Molinero.

Amb tot, Aitor, després de pregonar el seu amor als quatre vents, ha fet un pas enrere. Pel que sembla, el jove hauria decidit eliminar el seu perfil d'Instagram i recuperar la privacitat a la seva vida. Malgrat la popularitat de la seva germana i de la seva mare, que també va participar en 'Supervivientes' fa tres anys, ell prefereix mantenir-se en una posició més discreta.

Captura del germà d'Adara Molinero, Aitor, parlant al plató de 'Supervivientes 2023'
Aitor Molinero, que va trencar amb la mare de la seva filla, ha recuperat la il·lusió. | Mediaset

Una postura que contrasta amb aquell moment en què, pocs abans de convertir-se en pare, presumia a les xarxes socials de la casa que compartia amb la seva parella. Imatges de la terrassa, el jardí i la piscina comunitària on van donar la benvinguda a la seva filla Adriana. Ara Aitor torna a estar il·lusionat i ha volgut demostrar a la seva nova parella com es troba de feliç al seu costat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!