Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plànol d'Asraf Beno amb rostre seriós en la gala de 'Supervivientes 2023'

Asraf Beno: les persones que tenen prohibida l'entrada a la seva boda amb Isa Pantoja

Asraf Beno i Isa tenen molt clar qui hi serà present

Queden poques setmanes perquè Asraf Beno i Isa Pantoja celebrin el seu enllaç a Sevilla. Els preparatius van prenent forma i els futurs nuvis comencen a sentir els nervis del moment.

Una de les coses que més maldecaps els està donant és la llista de convidats. Tot i que tenen clar que res ni ningú els farà malbé el seu gran dia, les absències seran més que notables. De moment, hi ha diversos familiars d'Isa que no han rebut ni rebran la invitació.

Els exclosos de l'enllaç entre Asraf Beno i Isa Pantoja

El pròxim 13 d'octubre tindrà lloc l'esdeveniment de l'any al clan Pantoja. Isa Pantoja i Asraf Beno per fi podran fer el seu somni realitat i segellaran el seu amor davant de familiars i amics. La parella fa anys que intenta casar-se, però per diversos motius no ho han pogut dur a terme abans.

Ara, tot i ser el nombre de la mala sort per a molts, per a ells representa una data important. Els nuvis fa mesos que estan immersos en els preparatius i, sobretot, que tot surti a la perfecció.

Imatge d'Asraf Beno al costat de la seva parella, Isa Pantoja, somrient
Asraf i Isa ho tenen gairebé tot llest per al gran dia | Europa Press

Fa poc es va saber que Jorge Javier seria el padrí d'Isa i que algunes cares conegudes no hi assistiran. El primer va ser Kiko Rivera, que es convertia en el primer de la llista d'exclosos a l'esdeveniment.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

I és que tant Asraf com Isa només volen tenir a prop aquells que de debò els tinguin afecte. La mateixa núvia va confessar que feia temps que no tenia relació amb el seu germà, per la qual cosa aquest quedava totalment descartat. Així com la seva dona Irene i les filles del matrimoni, que tampoc assistiran al casament de la seva tieta.

Kiko Rivera cantant Isabel Pantoja al plató de 'Supervivientes'
Kiko Rivera està descartat i la 'tonadillera' encara no ha confirmat la seva assistència | GTRES

Aquest distanciament s'ha fet extensible a gran part de la família Pantoja. Són molts els membres que no hi seran presents, com el seu oncle Agustín, amb qui Isa no ha tingut mai una bona relació.

L'absència d'Agustín també ha provocat que Isabel Pantoja es posicioni al costat del seu germà i no estigui segura de si hi assistirà. S'ha especulat molt sobre la negativa de la 'tonadillera' a anar al casament de la seva única filla, però encara no hi ha res confirmat.

Isa Pantoja es queda sola

Mentre s'espera la decisió definitiva de la mare de la núvia, el que també és clar és que els cosins d'Isa tampoc estan convidats. Raquel Bollo i els seus fills, Alma i Manuel, no són benvinguts des que es van enfrontar a 'Supervivientes'.

Una decisió que comparteix Asraf, que va viure de primera mà el menyspreu dels dos germans durant el 'reality'. Per tant, la taula familiar de la núvia ha minvat de manera considerable. Anabel serà l'única assistent per part d'Isa com a familiar directe.

Imatge d'Alma Bollo i Manuel Cortés abraçant-se al carrer
La família Bollo tampoc ha rebut invitació | Instagram, @almacbcortes

Està previst que a la cerimònia hi assisteixin uns 200 convidats. Un gran nombre on les absències podrien passar desapercebudes. No obstant això, si finalment la cantant decideix no anar-hi, serà un cop dur per a Isa.

Encara no està confirmat si la parella vendrà l'enllaç a una revista, tot i que els rumors apunten que sí. Tot i això, el seu valor podria haver minvat de manera considerable si tenim en compte que els pesos pesants del clan no hi assistiran.

Sens dubte, una foto de la 'tonadillera' amb els nuvis es pagaria molt bé, però Isa no pensa forçar les coses. Tal com va explicar, li agradaria que hi fos present, però, si no hi és, no li queda cap altra que acceptar la seva decisió.

El que té clar és que no pensa fer un pas enrere i canviar la llista de convidats per fer sentir bé la seva mare. Les cartes estan sobre la taula i només queda esperar el 13 d'octubre per saber si, finalment, Isabel Pantoja estarà amb la seva filla.