Primer pla de Jorge Javier Vázquez seriós amb ulleres a la presentació de 'Desmuntant a Sèneca'

Jorge Javier Vázquez: quants diners perdran si continua el seu declivi a Telecinco

Jorge Javier Vázquez està fracassant en el nou repte professional

Jorge Javier Vázquez acaba de rebre una mala notícia que molta gent feia temps que anticipava. Telecincoha deixat de confiar en 'Cuentos Chinos', el projecte amb què el presentador de Badalona pretenia recuperar l'èxit perdut. L'estrena de no va superar el 10 % de quota de pantalla, una dada que està per sota de la competència: 'El Hormiguero' de Pablo Motos.

El català està acostumat a triomfar perquè durant 14 anys ha estat al capdavant d'un programa mític. El comunicador badaloní, gràcies a aquest mèrit, va signar un contracte rellevant amb Mediaset que el vincula al grup durant més de tres anys. El seu compromís encara no s'ha acabat i aquesta és la raó per la qual continua treballant davant de les càmeres.

Jorge Javier té el seu lloc assegurat fins a 2025, tot i que hi ha informacions molt negatives. Suposadament els responsables de Mediaset s'han plantejat rescindir el contracte del català i pagar-li una indemnització. Però, quants diners podrien perdre si desapareix de Telecincodefinitivament?

Primer pla de Jorge Javier Vázquez durant l'estrena de 'Contes xinesos'
Telecinco cancel·la 'Cuentos Chinos' el dijous. | Telecinco

Jorge Javier va signar un acord que feia honor al lloc que ostentava. Era l'estrella de Telecincoi s'hi va comprometre com a exercir de presentador a canvi de tres milions d'euros. Una xifra molt semblant a la que va tancar María Teresa Campos al seu moment.

Jorge Javier Vázquez no té por de desaparèixer

El presentador de Badalona va fer una entrevista a TVEi va parlar obertament del compromís laboral que l'unia Telecinco. «Jo tinc contracte, però em queden dos anys de contracte fins a 2025, així que el que decideixin bé estarà. Jo treballo a la televisió, la televisió no és meva i arriba un equip directiu i entenc què voldrà fer amb la gent que està treballant en allò que vulguin».

Jorge Javier i kiko Hernández xerrant amb cares serioses a 'Sálvame'
El comunicador català va perdre 'Sálvame' fa uns mesos. | Telecinco

El català estava fent referència a Borja Prado i a Alessandro Salem, que han pres les regnes de l'empresa després de la dimissió de Paolo Vasile. El presentador badaloní mantenia una estreta relació amb aquest darrer, per això estava tan protegit i ara nota tant el canvi.

«Que l'equip directiu vol comptar amb mi, perfecte. Que l'equip directiu entén que pertanyo a una altra època i que aquesta època ja no lliga amb allò que fan, doncs també perfecte. És que això jo ho tinc molt clar des del moment que vaig entrar a treballar a la televisió: la televisió és un negoci d'altres persones que compten amb mi».

Jorge Javier mirant a càmera sense ulleres al plató de Supervivents
El presentador de Badalona ha guanyat molts diners. | Mediaset

El problema és que, si els responsables de Jorge Javier decideixen no comptar-hi, perdrà un negoci pel qual factura 3 milions. Això sense comptar amb la publicitat que li dona a la televisió i amb els contractes que signa gràcies a aquesta projecció.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!