Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Bosco, concursant de 'Supervivientes 2023', molt somrient mirant a càmera durant el seu pas pel concurs

Bosco Martínez-Bordiú viu un bonic retrobament després de trencar amb Adara Molinero

Bosco Martínez-Bordiú posa terra pel mig i s'oblida de la seva ex

Bosco Martínez-Bordiú sembla haver acceptat que la ruptura amb Adara Molinero és definitiva. Els exparticipants de 'Supervivientes' van posar fi a quatre mesos d'amor on no han deixat de compartir moments. Va ser Molinero qui va anunciar la separació, deixant clar que tots dos estaven en diferents etapes de les seves vides.

El nebot de Pocholo s'ha refugiat al seu voltant i ha decidit retrobar-se amb alguns dels seus companys del concurs de supervivència. En concret, la seva última visita ha estat a Eivissa on s'ho ha passat d'allò més bé al costat d'una de les seves millors amigues.

Bosco Martínez-Bordiú s'oblida d'Adara amb una altra exsupervivent

Bosco té molt clar que la vida està per viure-la i que als 25 anys no hi ha res que pugui frenar les seves ganes de divertir-se. Després de convertir-se en guanyador de l'última edició de 'Supervivientes', el jove no ha deixat d'aprofitar el moment.

Primer ho va fer amb Adara amb qui va viure un curt, però intens romanç. Junts van gaudir de l'estiu, fins que l'exhostessa va decidir trencar. Veient que els seus intents per reconquerir-la no han fet efecte, el nebot de Pocholo ha posat terra pel mig.

Storie de Bosco Martínez-Bordiú a Instagram amb Adara Molinero asseguts en un sofà
Bosco es refugia en els amics per oblidar Adara | Instagram, bosco_boscolitos

Manuel Cortés va ser qui li va donar la benvinguda a Sevilla després de conèixer-se la ruptura i ara el seu destí ha estat Eivissa. Allà s'ha retrobat amb una bona amiga d'Hondures amb qui, a més a més, es va especular una relació sentimental.

Parlem de Raquel Arias que ha compartit a les seves 'stories' el viatge a l'illa pitiüsa on sol viatjar amb assiduïtat. Amb ella també ha viatjat Bosco que publicava una foto amb la seva amiga gaudint de la festa eivissenca.

Storie de Bosco Martínez-Bordiú a Instagram prenent copes amb Raquel Arias i Artúr Dainese
Bosco ha viatjat fins a Eivissa per retrobar-se amb Raquel Arias | Instagram, @bosco_boscolitos

Sembla que entre tots dos segueix havent-hi una excel·lent relació. Recordem que Arias va ser bloquejada a les xarxes per Adara mentre aquesta tenia una relació amb Bosco. I és que Molinero no es portava especialment bé amb la model i es va rumorejar que això podria haver afectat la seva amistat.

Tanmateix, Raquel sempre ha mantingut que ella i el nebot de Pocholo eren només amics i que així ho seguiran sent. «Sempre estaré per a ell, en les bones i les dolentes, quan em necessiti», va comentar en una entrevista.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Bosco segueix endavant amb la seva vida

Durant aquest estiu s'ha rumorejat molt sobre la relació de Bosco i Adara i les possibles crisis. Precisament, l'amistat entre Raquel i el guanyador de 'Supervivientes' va ser una de les coses que es va analitzar més.

És més, els seguidors de Molinero van carregar contra Arias a qui van acusar de voler trencar la parella. Així és, ja que es va especular que entre ella i Bosco hi podria haver una relació sentimental que tots dos van negar per activa i per passiva.

Bosco Martínez-Bordiú i Raquel Arias amb el xec del premi de 'Supervivientes'
Raquel Arias i Bosco sempre han presumit de la seva bona amistat | Mediaset

De fet, la model té parella des de fa sis anys i aquest va tenir l'oportunitat de conèixer el nebot de Pocholo a Eivissa. Així, tots tres van gaudir d'uns dies a l'illa rememorant el pas pel concurs.

Allà Bosco també va coincidir amb el seu oncle amb qui té una magnífica relació. De fet, Pocholo el va rebre a la qual és casa seva des de fa anys i s'ho han passat d'allò més bé durant aquests dies.

Sembla que per a Bosco era més que necessari desconnectar de tot i envoltar-se dels seus després de trencar amb Adara. En tornar, només tenia paraules d'agraïment a Eivissa per aquells moments de desconnexió.

Storie de Bosco Martínez-Bordiú mostrant el cel amb núvols el 19 de setembre del 2023
Bosco torna d'Eivissa feliç per com s'ho ha passat de bé | Instagram, @bosco_boscolitos

Ara, però, toca reprendre els seus compromisos professionals i esperar el proper esdeveniment que el reuneixi amb els amics. De moment continua guardant silenci sobre la seva ruptura sentimental i, a poc a poc, la va superant.

Els seguidors de la parella confien que hi hagi una reconciliació, però Molinero no està disposada a fer aquest pas. Per part seva, l'exsupervivent té més que assumit que la vida segueix amb Adara o sense.