Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Patricia Pardo somrient maquillada a la premiere de 'Tina'

Patricia Pardo revela per què no va dir abans que estava casada amb Christian Gálvez

Patricia Pardo s'obre en canal i desvela el seu gran secret

Patricia Pardo no pot estar més pletòrica després d'iniciar una nova etapa a la seva vida des de fa un temps amb un presentador de la cadena on treballa, Christian Gálvez.

Patricia Pardo és conscient que passa per un dels seus millors moments personals. Amb tot, està molt feliç i desitja que el primer fill que tindrà amb el comunicador de Telecinco neixi el més sa possible.

Encara falten mesos per veure néixer el que seria el seu tercer fill després de les dues filles que té, Aurora i Sofía, fruit del seu passat matrimoni amb Francisco Márquez.

Patricia Pardo està pletòrica a mesos que neixi el seu primer fill amb Christian Gálvez

En els últims dies, Patricia Pardo no ha dubtat a cridar als quatre vents com està de bé en aquesta etapa de la seva vida. Com no podia ser d'una altra manera, ho ha fet a la revista Pronto on ha parlat de diversos temes professionals i personals.

Primer pla de Christian Gálvez i Patricia Pardo amb la cara somrient, feliços
La parella és feliç després d'un any i mig de festeig | GTRES

La veritat és que a Patricia Pardo li ha costat parlar de la seva relació amb Christian Gálvez. Tot i que segons ha passat el temps i després que sortís tot a la llum, ha anat donant diverses pinzellades de com és la seva vida amb el presentador.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Recordem que fa un any i mig la parella començava aquesta relació. A més, no fa gaires mesos que sabíem que fa un any s'havien casat un secret i que esperaven el seu primer fill en comú.

El cas és que Patricia Pardo ha respost aquesta pregunta que tots s'han fet en un moment donat. I no és altra que per què va tardar tant a explicar que estava casada amb Christian Gálvez, cosa que va sorprendre molts dels seus seguidors.

Patricia Pardo confessa el motiu d'ocultar que es va casar fa un any amb la parella

Va ser fa unes setmanes quan tots dos van confessar que havien contret matrimoni el 29 de juliol de 2022. Un dels secrets millor guardats de la parella i ara ha sortit a la llum el motiu d'aquesta ocultació.

«Així ho vam decidir. Som molt prudents i ens agrada vetllar per la nostra intimitat», confessava de bon tros la presentadora. I és que sempre els ha agradat a ella i al seu xicot parlar molt poc de la seva vida més privada.

Imatge de Patricia Pardo parlant durant la seva entrevista per a 'Outdoor'
La presentadora gallega ha parlat clar sobre les seves noces en secret | Mediaset

«Jo estava divorciada des del 2020. No em vaig separar, com han dit, l'estiu del 2021 i vull aclarir que no coneixia Christian quan em vaig divorciar. Els que s'inventen les coses fan molt de mal», sentenciava.

Sobre el seu noi, Patricia Pardo està orgullosa i desitjosa que es converteixi en pare per primera vegada. Pardo ha explicat certs aspectes sobre com se sent Christian Gálvez davant d'aquest esdeveniment que segur que li canvia la vida.

«Nosaltres ho donem tot perquè així sigui»

«És un home molt sensible i el veig entusiasmat i il·lusionadíssim davant el proper naixement del nostre fill», confessava la comunicadora gallega fa uns dies.

Pel que fa a l'àmbit professional, acaba de començar un nou projecte a Mediaset al costat de Joaquín Prat amb el programa 'Vamos a ver'. Amb tot, ja ha confirmat que intentarà allargar més possible la sol·licitud de baixa maternal, això sí, sempre sense posar en risc la salut del futur fill.

«Estic amb molta il·lusió i moltes ganes, i amb la seguretat que en aquesta nova etapa tot anirà molt bé, nosaltres ho donem tot perquè així sigui. La mecànica la tenim més que trillada. A veure com respon el públic...», exposava a la revista Pronto.