Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Plànol curt d'Ion Aramendi amb cara seriosa en un plató de televisió

Les audiències d'ahir revelen si Ion Aramendi tindrà més programes a Telecinco

Ahir les dades van situar el presentador basc com a favorit

Ahir les audiències van deixar ben clar qui volen veure al capdavant de 'GH VIP' i Telecincos'haurà de prendre molt seriosament aquests resultats. El 'reality' és un dels programes forts de la cadena i n'hi ha molt en joc.

El format es va estrenar el darrer dijous 14 de setembre amb Marta Flich com a presentadora i va ser l'estrena menys vista de totes les edicions, fet que no augurava res de bo. No obstant això, diumenge passat Ion Aramendi va aconseguir capgirar-ho en situar-se com a líder, què haurà passat dimarts a la nit?

Ahir les audiències van dictar sentència

Les audiències d'ahir ja han arribat als directius de Telecincoque esperaven el moment amb una mica de nervis. Qualsevol mínim moviment en els espectadors és de vital importància en la situació de crisi que travessa Mediaset.

Era el tercer dia que 'GH VIP' s'emetia amb la gala 'Límite 48 horas' i Marta Flich va tornar a capitanejar el programa. Tot i això, sembla que la presentadora continua sense convèncer els seguidors de 'Gran Hermano'.

Marta Flich a la primera gala de GH VIP a Telecinco
Marta Flich va tornar a quedar-se molt enrere quant a les audiències. | Mediaset

Fent una comparativa amb el que va passar diumenge passat al 'Debate' amb Ion Aramendi, la diferència és notable. El presentador basc va aconseguir liderar, una proesa que feia temps que no vivia la cadena.

En el cas de Flich, ja és la segona nit que no arriba al milió d'espectadors i va anotar un 12 % de quota de pantalla. De fet, va baixar respecte al programa presentat per Aramendi, cosa que sembla indicar les preferències del públic. Ion té recorregut pel que fa a 'realities' i l'estrena de Marta en aquest tipus de formats no ha agradat.

Ion Aramendi assenyalant a càmera durant el primer debat de GH VIP a Telecinco
Ion Aramendi ha estat l'únic que ha liderat amb 'GH VIP'. | Mediaset

El debat a les xarxes socials estava servit i les opinions sobre la presentadora eren molt variades. Mentre alguns la definien com la «segona Mercedes Milá», d'altres confessaven que «no transmet res, no és natural». I tot sembla indicar que aquesta segona opinió continua tenint un gran pes en el resultat de les audiències.

Ni ahir dimarts ni amb l'estrena de 'GH VIP', Flich va aconseguir liderar, mentre que diumenge els espectadors van mostrar la seva fidelitat a Aramendi. Això podria provocar algun moviment nou dels directius per revifar els espectadors.

Els resultats d'ahir podrien tenir conseqüències

Els seguidors més fanàtics de 'GH VIP' tenen clar que hi ha alguna cosa en Marta que l'està perjudicant. Sigui perquè és una desconeguda en aquest tipus de programes, o perquè tampoc no l'acompanyen les altres alternatives televisives.

En aquest cas caldria posar l'ull sobre 'Cuentos Chinos' i com la baixa audiència provoca l'espantada del públic. La passada nit Jorge Javier va tornar a anotar un nou mínim amb només un 6,7 % de quota de pantalla i una mica més de 800.000 espectadors.

'Límite 48 horas' no es va emetre fins a les 22.50 h, que per a molts era molt tard tenint en compte que el programa de Jorge no enganxa. Ion va emplaçar el públic a seguir la gala de dimarts, però ni amb aquestes van aconseguir arribar al milió d'espectadors.

Al principi no entrava en els plans que 'Gran Hermano' comptés amb tres gales setmanals, només s'emetria el dijous i el diumenge. Tot dependria de les audiències i en com respongués el públic.

Finalment, es va optar per afegir una gala més que, tenint en compte els resultats, no ha sortit com esperava. Encara més si tenim en compte que Telecincocompetia amb 'Hermanos', la sèrie turca d'Antena 3 que continua arrasant. De fet, Atresmedia va liderar amb àmplia majoria respecte a 'GH VIP', ja que va aconseguir un 14,1 % d'índex d'audiència i més d'un milió d'espectadors.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!