Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Karina amb el coll rosa somrient al Festival de Cinema de Màlaga

Karina es trenca a 'Gran Hermano VIP' en sincerar-se sobre la malaltia de la seva neta

Karina té una raó de pes per guanyar el 'reality'

Karina aterrava a la casa de 'GH Vip 8' disposada a viure una nova experiència a la seva vida. L'artista és una de les cares més conegudes de la nova edició, però alhora la seva vida té passatges totalment desconeguts.

L'eurovisiva sempre s'ha caracteritzat per la seva dolçor i per la seva manera d'afrontar les coses sempre amb resignació. No obstant això, hi ha una cosa que la va fer enfonsar a la casa de Guadalix quan es va enfrontar a la prova de la 'Corba de la vida'. Va ser aquí quan Karina va reconèixer el motiu pel qual decidia concursar al 'reality'.

Karina es trenca en parlar del dur moment pel qual travessa

Karina ha estat de les primeres a realitzar la 'Corba de la vida' a 'GH Vip'. Una prova on els concursants viatgen al passat i revelen aquells moments feliços, però també tràgics. En el cas d'ella, el bagul dels records està ple de vivències de tota mena.

Després de reconèixer que la seva infància «va ser preciosa» i que «per avatars de la vida» va haver de deixar Jaén per viure a Madrid, va recordar els triomfs musicals. Amb només 15 anys es va convertir en tot un èxit, encara que assumeix que «no vaig saber bé gestionar la vida artística».

Captura de 'GH VIP' amb Karina de perfil darrere del vidre de la corba de la vida el 19 de setembre de 2023
Karina confessa que és a 'GH VIP' perquè la seva neta pugui tenir millors metges | Mediaset

Però el moment més emotiu va arribar quan Karina va rebre un missatge de la seva filla Azahara per donar-li ànims. «No estàs sola», li va comentar fent que la seva mare no pogués contenir les llàgrimes. Va ser aleshores quan va reconèixer el difícil moment familiar pel qual està passant.

I és que el motiu principal que va motivar que la cantant accedís a participar en el concurs té molt a veure amb la seva filla. Concretament amb la seva neta qui, actualment, té un problema de salut.

«La meva neta Ana, que està una mica malalta, però jo demano a Déu cada nit que es posi bona», va confessar. «Per aquest motiu soc aquí, perquè la meva filla pugui buscar metges millors», va afegir entre llàgrimes.

Les seves paraules van fer emocionar tot el plató que no va poder evitar commoure's. I és que va resultar impossible no empatitzar amb ella, ja que la seva particular manera de ser arriba a tocar els cors.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Karina té una unió molt especial amb les seves filles

Hi ha moltes coses que poden fer que la Karina s'emocioni, però poques que arribin a emocionar-la com les seves filles. Per a ella, són el seu èxit més gran i sempre ha procurat estar amb elles i ajudar-les en tot allò que necessitin.

Sent devoció per la seva família i representa el pilar fonamental a la seva vida. De fet, fa cinc mesos va tornar a convertir-se en àvia i va comentar que esperaran a celebrar el bateig quan surti de 'GH Vip'.

Encara que estar separada se li fa molt difícil, Karina sap que sempre hi són per donar-li suport. La cantant ha passat per moments molt complicats marcats per la mort dels seus pares i el seu sogre, i la malaltia de tiroide.

Tot i això, de tots ells ha tirat endavant gràcies a la seva família que sempre ha estat al seu costat. Per això ara, quan és la seva neta qui necessita la seva ajuda, l'eurovisiva no ho ha dubtat a aportar el seu granet de sorra.

El seu objectiu és aguantar el màxim de temps a la casa i, si és possible, arribar a la final i guanyar el premi. Amb ell pensa ajudar la seva filla perquè busqui el millor per a la seva neta. «Hi ha molt bons metges, però si hi ha algú millor, doncs millor per a la noia», confessava.

Per posar fi al seu revolt de la vida, Karina s'acomiadava com només ella sap: veient el costat positiu de les coses. «La 'Corba' acaba enlaire perquè ja soc aquí i que m'estimeu molt i ho agraeixo», finalitzava rebent una ovació del públic.