Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Irene Urdangarin de perfil somrient al funeral de Constantino de Grècia

Irene Urdangarin no pot dissimular: què va passar a l'última trobada familiar

La filla dels exducs de Palma no va amagar la seva sorpresa

Irene Urdangarin està vivint aquests els últims mesos una etapa de canvis a la seva vida. Després de complir la majoria d'edat i reunir gairebé tota la família a Suïssa amb motiu de la seva graduació, la noia ha aprofitat l'estiu previ a la seva etapa universitària. El més destacat sens dubte ha estat l'últim retrobament familiar en què va passar una cosa que ningú s'esperava.

La neboda de Felip VI ha aprofitat aquests mesos de descans per reunir-se amb la família així com per gaudir amb amigues. Irene es desplaçava amb la seva mare i el seu germà Miguel a Bidart, localitat on solien passar els estius molt abans de la separació dels exducs de Palma. També va viatjar amb amigues a Portugal i va visitar el seu avi a Abu Dhabi.

Irene Urdangarin va mostrar la seva sorpresa en un moment inesperat

A més, la petita dels Urdangarin també ha tingut temps d'animar des de la grada el seu germà Pablo. Irene acudia principis d'aquest mes per veure'l al primer partit a la Lliga Europea amb el seu nou equip, el Fraikin BM Granollers. Amb ella, el seu germà Miguel Urdangarin i la xicota de Pablo, amb qui Irene manté una relació d'amistat estreta.

Fotomuntatge Irene Urdangarin i Pablo Urdangarin
Irene va anar a veure el seu germà Pablo quan va passar l'inesperat moment | Catalunya Diari, GTRES 

El que pocs esperaven és que Pablo aconseguís reunir també en un moment tan important per als seus pares. Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina acudien a animar el seu fill deixant de banda les diferències personals. El moment més destacable ha arribat quan tots dos s'han acostat per saludar-se, i ho han fet amb un petó a la galta.

Com a testimonis del moment hi havia els seus fills Miguel i Irene. Precisament aquesta, la filla petita de la parella, mostrava la seva sorpresa en una escena que, de ben segur, no esperava. Les càmeres captaven el gest d'incredulitat tot i que són conscients que la seva presència en tot moment acapara totes les mirades.

Després de la breu salutació, l'exparella ocupada seient en diferents graderies. Iñaki amb Irene i la infanta propera al seu fill Miguel. L'exparella demostra amb aquest retrobament que segueixen sent una família unida al voltant dels fills.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Iñaki i Cristina van ser capaços de deixar de banda les seves desavinences i acompanyar el seu fill com ja van fer en la graduació d'Irene. Un moment en què fins i tot va comptar amb la presència del rei Joan Carles qui no coincidia amb el seu exgendre des de feia uns quants anys.

L'acord de divorci és cada cop més a prop

Sembla que cada cop queda menys perquè la infanta i l'exjugador d'handbol signi l'acord de divorci. Segons el periodista Juan Luis Galiacho, són moltes les exigències econòmiques que Iñaki Urdangarin hauria imposat i finalment la infanta Cristina hauria acceptat. Uns pagaments que segurament seran costejats almenys en part pel rei Joan Carles.

Segons el citat periodista Urdangarin estaria rebent una quantitat propera als 6.000 euros mensuals des de fa ja alguns mesos. Una quantitat que s'elevarà fins als 25.000 euros un cop es formalitzi el divorci.

Fotomuntatge de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin
Els pares d'Irene Urdangarin són a punt de signar l'acord de divorci | CatalunyaDiari

Més enllà dels acords econòmics, el que l'exparella està demostrant és el començament d'una nova etapa després de diversos mesos de tensió. Enrere queden els retrets i les incerteses i, tot i portar vides separades, Iñaki i Cristina mantenen la mateixa prioritat, el benestar dels quatre fills que tenen en comú.