Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Hernández parlant a càmera amb el rostre seriós a 'Sálvame'

Kiko Hernández guanya la batalla al seu pitjor enemic: quants diners s'embutxacarà

Kiko Hernández venç als jutjats Liberto López de la Franca

Kiko Hernández es troba en un dels millors moments de la seva vida, d'això no hi ha dubte. I és que al seu recent casament amb Fran Antón, se suma ara una altra gran notícia que pot celebrar amb magnificència.

El col·laborador acaba de guanyar-li la batalla al seu etern rival, Liberto López de la Franca, als jutjats. Tots dos feia molt temps que estaven enfrontats, de manera que aquesta victòria ha hagut de ser glòria per a Hernández, que ara veu com l'acadèmic haurà de pagar els costos del judici.

En el seu moment, i després d'haver participat junts al reality 'Acorralados', Liberto prenia la decisió de demandar tant Telecinco com La fábrica de la tele. Però també Hernández, a qui acusava per un delicte d'«intromissió il·legítima en el seu dret a l'honor, intimitat personal i pròpia imatge».

Kiko Hernández feliç a 'Viernes Deluxe'
Kiko Hernández travessa un dels millors moments de la seva vida | Mediaset

Cosa per la qual demanava una indemnització de ni més ni menys que 300.000 euros al col·laborador. Tot i això, el 2021 van desestimar el seu cas, moment en el qual Liberto presentava un recurs i prometia seguir amb la seva lluita fins al final.

«Penso arribar fins a Estrasburg si fa falta, esgotaré fins a l'última apel·lació. Soc aquesta classe d'home inesgotable més que invencible», advertia. Lamentablement per a ell, sembla que la justícia no està per part seva i ha acabat donant la raó a Hernández, que és ara qui li exigeix que «pagui» i es faci càrrec de les despeses generades durant els últims anys.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Kiko Hernández presumeix de la seva victòria als jutjats

En tot aquest temps, són comptades les ocasions en què Kiko Hernández s'ha pronunciat sobre aquest tema, que ha preferit tractar amb la discreció més gran. Tot i això, en el seu moment no dubtava a explicar els motius que l'havien portat fins als jutjats amb de la Franca.

«Ell va decidir interposar una denúncia als Jutjats de Plaça Castella de Madrid contra diversos mitjans i persones, entre les quals m'incloc», explicava. «Per diversos posts amb informacions i opinions sobre aquest concursant que vaig publicar aquí, al meu bloc 'El Confesionario de Kiko'», reconeixia.

Storie de Kiko Hernández a Instagram amb la resolució d'un jutge el 19 de setembre de 2023
Kiko Hernández, molt orgullós de la victòria | Instagram, @kikohernandeztv

Una batalla, que Liberto ha volgut lluitar fins al final, però de la qual no n'ha sortit gaire ben parat. «Primer regal de casament», ha presumit Hernández a les seves xarxes socials. «Per sisena vegada consecutiva, t'he tornat a guanyar. No siguis tan pesat, que els jutges estan de tu fins als nassos», ha assenyalat molt orgullós el tertulià.