Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de Sandra Barneda i Ana María Aldón somrient i mirant a càmera en un photocall

Sandra Barneda, preocupada per la nova demanda d'Ana María Aldón: els detalls

Sandra Barneda assegura que Ana María Aldón planeja prendre mesures

Sandra Barneda frenava ahir en directe 'Así es la vida' per comunicar-li a José Antonio Avilés que podria rebre una demanda d'Ana María Aldón. Segons sembla, l'ex d'Ortega Cano no estaria gens contenta amb les últimes informacions que el tertulià hi ha abocat al programa, per la qual cosa planeja prendre mesures.

«Ana María és conscient que si no parla d'Ortega Cano i Gloria Camila, no és ningú. Ella va tenir l'oportunitat de fer les coses bé, de ser algú a la televisió. No ho va voler aprofitar», va assenyalar Avilés.

Imatge del plató d''Así es la vida', amb César Muñoz, José Antonio Avilés i Sandra Barneda
José Antonio Avilés, en guerra amb Ana María Aldón | Mediaset

«Et diré una cosa», apuntava llavors Sandra Barneda. «Ho estàs fent molt bé avui», va elogiar el seu col·laborador. En aquell moment, Antonio Montero apuntava que Ana María Aldón estaria indignadíssima per l'última cosa que havia sortit a la llum sobre ella.

I és que asseguren que la dissenyadora hauria pogut sortir molt beneficiada del seu divorci amb Ortega Cano, emportant-se ni més ni menys que un milió d'euros. «Ella diu que no li ha donat ni un milió, ni mig ni vint euros», prosseguia el col·laborador. Una cosa, davant de la qual José Antonio va explotar dient: «Menteix».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Sandra Barneda, obligada a posar ordre al plató

«Diu que et denunciarà», li va advertir llavors Montero al seu company. «I que tampoc té un restaurant al seu nom, ja que ni tan sols va ser propietat d'Ortega Cano», afegia.

Molt enfadat, Avilés continuava defensant la seva versió. «Ho vas explicar tu de la teva pròpia boca, de manera que no segueixis tirant-me de la llengua», li va advertir a Ana María Aldón.

D'aquesta manera, queda clar que el tertulià no s'hi ha acovardit davant d'aquesta nova amenaça, sinó tot al contrari. «Perquè puc treure més informació», va insistir. «Si vols demandar, demanda», deia contundent.

Ana María emocionada per la demanada de matrimoni del seu xicot Eladio al programa de 'Festa'
Ana María Aldón amenaça de demandar Avilés després del succeït | Telecinco

I davant la tensió que es va formar a plató, a la presentadora catalana no li va quedar cap altra que canviar de tema. A més a més, va demanar als seus col·laboradors que es relaxessin i abaixessin el to, ja que la situació havia sortit de control.

I malgrat que la veritat és que aquesta guerra ve de lluny, sobretot perquè José Antonio Avilés sempre ha acusat Aldón de mentir i treure bon profit del seu matrimoni.