Primer plànol de Belén Esteban feliç, agafant un coixí de la sèrie 'Elit' de Netflix

La malaltia de Belén Esteban: què li passa i per què ha tingut tants problemes

Belén Esteban sempre ha parlat amb naturalitat de la malaltia que li van diagnosticar amb deu anys

Belén Esteban sempre ha parlat de la malaltia que pateix amb total naturalitat. La diabetis forma part del seu dia a dia i, fins i tot, ha arribat a convertir-se en referent per a moltes persones que també hi conviuen.

Els darrers 14 anys els teleespectadors de 'Sálvame' van poder ser testimonis de com, cada dia, feia visible el seu problema de salut. Compartint les seves experiències amb la naturalitat que la caracteritza des del plató de televisió.

La col·laboradora pateix diabetis des que tenia deu anys. Una malaltia que sovint li causa pujades i baixades de sucre, per la qual cosa ha d'estar molt controlada.

Belén Esteban parlant a 'Seieu quien pueda', programa d'Univisión
La malaltia que pateix Belén Esteban | Twitter, tui_oficial

Afortunadament, ara sembla tenir controlades aquestes pujades i baixades de sucre, per les quals més d'una vegada va haver de deixar els estudis de Mediaset.

Fa uns mesos, explicava que està molt feliç amb un nou tractament amb què aconsegueix mantenir el sucre a ratlla. Fins i tot confessava que li ha canviat la vida: l'ús de la bomba d'insulina.

«És com si portés dins un Tamagotchi»

Arran del seu descobriment, gràcies al seu marit Miguel, sempre porta aquest aparell per mantenir els nivells de glucosa a ratlla: «M'ha canviat la vida»

Des que li van posar una bomba d'insulina, Belén Esteban ha guanyat en qualitat de vida.  Per això,  no va dubtar a animar tots els que conviuen amb aquesta malaltia a posar-se-la «perquè et canvia la vida».

La bomba de glucosa és un petit dispositiu, semblant a un mòbil, que ajuda a mantenir els nivells de glucosa sota control.

«Tinc diabetis des dels 10 anys i ho he passat molt malament. Miguel em va parlar de la bomba d'insulina i jo no n'estava gaire convençuda; però, al final, me la vaig posar i em va canviar la vida», va confessar al seu dia a 'Sálvame'.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Imatge de Belén Esteban molt enfadada amb el dit aixecat en senyal d'amenaça
La malaltia que pateix Belén Esteban | Mediaset

I compartia l'anècdota que «al meu programa, a 'Sálvame', em diuen rient que és com si portés dins un Tamagotchi. Perquè la bomba xiula quan tinc el sucre alt o baix».

Tot i que ha tingut algun «ensurt», en aquests moments afirma que la seva malaltia està molt controlada.

Miguel, el conductor d'ambulància que li va salvar la vida

A més, al costat té el millor infermer, el seu marit Miguel, que és conductor d'ambulància. Precisament, la parella es va conèixer quan Belén va tenir un problema de salut i Miguel conduïa l'ambulància que la va portar a l'hospital.

Va ser fa deu anys, el 2013, quan Belén Esteban va patir una pujada de sucre causada per la diabetis que pateix. Motiu pel qual va haver de sol·licitar assistència sanitària al seu domicili.

En aquella època, Miguel Marcos era conductor d'ambulàncies i el destí va voler que fos ell qui la va traslladar a la seva ambulància al centre mèdic més proper, «salvant-li la vida», segons ha explicat Belén en alguna ocasió.

Va ser amor a primera vista. I poc temps després van començar una relació que es confirmava a començaments del 2014.