Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Oriana Marzoli amb rostre seriós

L'audiència 'GH VIP', indignada després de l'últim d'Oriana Marzoli: «Tot guionitzat»

L'audiència de 'GH Vip' explota a les xarxes socials

'GH Vip' acaba de començar i ja som testimonis de les primeres polèmiques. De fet, novament fortes actuacions de favoritisme pesen sobre el format.

I és que només començar la gala d'aquest dimarts, Marta Flich li proposava al xicot d'Oriana Marzoli que entrés a la casa de Guadalix per animar la seva noia.

Una resposta a la clara amenaça que Marzoli feia fa tot just unes hores abans, ja que ella assegurava voler abandonar el 'reality' perquè trobava molt a faltar el seu xicot.

Oriana Marzoli entrant a la casa de GH VIP com a concursant
L'audiència de 'GH Vip', indignada amb el suposat favoritisme cap a Oriana | Mediaset

Això, quan tot just fa uns quants dies que concursa, per la qual cosa ningú entén la seva reacció. «Em cal el meu xicot, jo acabo de sortir d'aquest programa llavors el meu cap està entre això i el meu xicot», es sincerava la 'influencer' amb el 'Súper'.

«El meu xicot i el programa a sobre estaven units, se'm fa molt difícil canviar el xip del tot. Intento no pensar tant, et juro que ho intento», assegurava entre llàgrimes.

Doncs bé, sembla que la direcció de 'GH Vip' va decidir cedir als seus capricis i el seu xicot Daniele Dal Moro va anar a visitar-la ahir a la nit. Això sí, només podia veure'l a canvi de pagar un alt preu: ni més ni menys que 12.000 euros.

Una cosa, que ha aconseguit indignar completament l'audiència, que no dona crèdit al qual passa al programa, a qui acusen d'afavorir Oriana d'una manera molt descarada.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

L'audiència explota després del succeït a 'GH Vip'

«No em crec que fiquin Daniele a menys d'una setmana de començar el 'reality'», s'han queixat els espectadors. «Oriana és una egoista de merda i pagarà el que sigui per veure el nuvi», apuntaven.

I és que les xarxes socials s'han omplert de crítiques sobre això. A més a més, han posat èmfasi en com de malament ho estan passant els habitants de la cova.

«Mare meva, quina cagada amb el xicot d'Oriana», opinava un altre usuari. «Hi ha sis tancats a la cova, i a Oriana ja li porteu el xicot?», replicaven.

«Vinga ja! El que feu és confortar i premiar la dependència de parella!», sentenciaven indignats. De fet, molts han recordat les paraules d'Alba Carrillo, que assegurava que Oriana entraria amb el seu xicot al 'reality'.

Fotografia oficial d'Oriana Marzoli a 'GH VIP 8'
Oriana Marzoli amenaça d'abandonar 'GH Vip' | Mediaset

«Ni una setmana des que va començar el 'reality' i ja fiquen el xicot. Déu meu, quina dona tan dependent», han prosseguit les queixes. I és que molts sospiten que tot pugui estar guionitzat.

«Doncs és tremendament possible que tot estigui guionitzat en aquest sentit», consideren. «Però seria una grandíssima injustícia respecte als seus companys», opinaven. I no només això, sinó que tenen molt clar que amb aquest gest poden arruïnen el programa.