Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Terelu Campos seria al funeral de Laura Valenzuela

Terelu Campos anuncia una novetat sobre el funeral de María Teresa Campos

Terelu Campos està preparant un funeral a Madrid, però ha de solucionar molts problemes abans

Terelu Campos ha heretat el lloc que ostentava María Teresa Campos i ha esdevingut representant de la seva mediàtica família. La seva filla, Alejandra Rubio, exerceix de portaveu del clan, però la seva repercussió no és tan notable. Per això Terelu ha estat la que ha revelat la novetat sobre el funeral de María Teresa: s'ha endarrerit uns dies.

Terelu Campos està cansada de les especulacions i considera que ha arribat el moment de dir la veritat. Ha deixat clar que tant ella com Carmen Borrego estan fent el que és impossible per homenatjar la seva mare. Tot i això, estan tenint molts inconvenients perquè el funeral que havien organitzat genera treball, esforç i dedicació.

Terelu volia rendir un bonic homenatge a María Teresa en una coneguda església de Madrid. A Màlaga han organitzat un esdeveniment semblant i no han tingut gaires conflictes, però la capital és diferent. Campos pretén convidar diversos artistes al temple i tot això comporta una sèrie de permisos que encara no ha aconseguit.

Primer pla de Maria Teresa Campos amb rostre molt somrient
María Teresa Campos tindrà dos funerals | Europa Press

Mentrestant, Terelu ha demanat que els paparazzi deixin de perseguir-la durant un temps perquè no es troba amb ànim de donar més respostes. «Estic afectada perquè s'ha mort la meva mare i ho estem portant com bonament podem», ha declarat. Després ha revelat un canvi: l'homenatge no serà quan estava previst, però segueix present.

Terelu Campos anuncia els canvis

Terelu sempre s'ha manejat molt bé amb els reporters i per això ha sabut guardar les formes i explicar què volia. «El que volem no es pot fer, l'església no pot i ho volíem haver fet demà, però és impossible. Esperem tancar-ho entre avui i demà per a la setmana que ve sense falta», ha declarat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Campos està molt centrada en aquesta tasca i també té molta il·lusió per crear un nou programa que rendeixi tribut a María Teresa. S'emetrà a TVE i ella serà la presentadora de l'homenatge, un projecte que en un primer moment va conquistar Telecinco. Abans de la pèrdua de la matriarca de les Campos, la cadena va confirmar que havia deixat d'estar interessada.

Primer pla de Terelu Campos presentant l'últim programa de 'Sálvame' el 23 de juny de 2023
Terelu Campos ho ha explicat tot | Mediaset

Les filles de la comunicadora senten molta pena perquè creuen que María Teresa Campos va marxar sense saber que era una persona tan estimada. Ara se n'han adonat perquè tothom vol saber quan tindrà lloc el funeral de Madrid per acomiadar-se d'ella per últim cop. El que van organitzar a Màlaga ha generat molta controvèrsia i Terelu vol tenir-ho tot lligat.