Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Andrea Janeiro

Andrea Janeiro, filla de Jesulín: el primer que va fer només complir 18 anys

Andrea Janeiro va aprofitar la majoria d'edat per complir el seu desig

Andrea Janeiro és popular des de gairebé abans de néixer. La filla del torero Jesulín de Ubrique i de la popular Belén Esteban va créixer sabent que tant ella com els seus pares eren objectiu dels mitjans de comunicació. Però va ser just en assolir la majoria d'edat quan l'Andrea va prendre potser la decisió més important de la seva vida.

Durant la seva infància, Andrea va ser conscient de l'interès que generaven els seus cognoms. I és que els reporters esperaven a les portes de casa seva durant hores per fer una fotografia o recollir unes paraules seves o de la seva mare. Per la seva banda, també, la perseguien volent conèixer més dades sobre ella i la seva família, una situació amb què, pel que sembla ella no se sentia gens còmoda.

La filla de Belén Esteban tenia molt clar quin era el seu desig

Andrea, que va fer 18 anys el 20 de juliol de 1999 va prendre la decisió de traslladar-se a l'estranger per començar els estudis universitaris. La jove va considerar que a Anglaterra podria portar una vida apartada dels mitjans tal com era el seu desig.

Posteriorment, Janeiro va tornar a Espanya per passar les festes de Nadal i va ser en aquell moment quan va prendre una altra dràstica decisió. La filla de Belén Esteban, tot i demanar als mitjans que no en parlessin, es va adonar que havia d'anar més enllà si volia aconseguir l'anonimat.

Així, i a través del seu despatx d'advocats, Andrea Janeiro va enviar un comunicat per intentar frenar la pressió mediàtica a la qual deia sentir-se sotmesa des que va fer 18 anys.

Imatge d'Andrea Janeiro amb mascareta passejant pel carrer
Andrea Janeiro va manifestar el seu desig de romandre a l'anonimat | GTRES

«Amb motiu de la pressió mediàtica a la qual m'estic veient sotmesa», començava el text esmentat referint-se en concret al moment en què va aconseguir la majoria d'edat. Andrea sol·licitava als mitjans que posessin fi a aquesta situació, ja que considerava que s'estaven vulnerant el seu «drets a l'honor, la intimitat i a la pròpia imatge» durant els últims mesos.

Janeiro, conscient del pes dels seus dos cognoms, recordava que «mai he participat de cap manera en aquesta exposició pública». A més a més, recalcava el seu desig de «romandre aliena als focus, i intento preservar la meva intimitat en la mesura del possible malgrat les meves específiques circumstàncies familiars».

La veritat és que després de complir la majoria d'edat les fotos amb el rostre despixelat, Andrea va haver de suportar desagradables comentaris a les xarxes socials. Des de llavors, poques són les informacions que se'n coneixen a no ser pels comentaris que la seva mare ha fet en comptades ocasions.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Andrea Janeiro ara resideix a Los Angeles

Així hem sabut que es va formar a la Universitat Metropolitan College de Birmingham, on va cursar el grau de Comunicació Audiovisual. Un grau que va finalitzar amb excel·lents qualificacions i després del qual va realitzar pràctiques a Los 40 Principales. Poc després Andrea es va traslladar a Nova York, on ja va fer les pràctiques com a assistent de producció en una emissora de ràdio.

Ara la filla de Jesulín té fixada la seva residència a Los Angeles, on treballa per a una empresa com a community manager i experta en xarxes socials. Precisament fins a aquella ciutat nord-americana s'ha desplaçat recentment Belén Esteban per passar uns dies amb la seva filla.

Muntatge de fotos de primer pla de Belén Esteban i la seva filla, Andrea Janeiro, totes dues somrients
Belén Esteban no amaga que orgullosa sent de la seva filla | España Diario

La tertuliana no pot estar més orgullosa de qui és la seva filla única. Tot i que la de Paracuellos evita referir-s'hi, de vegades no pot evitar fer alguna excepció. Com quan el mes d'abril passat quan a les xarxes socials li dedicava un sentit missatge.

«Per mi, que siguis la meva filla, és el regal més gran que Déu em va poder donar. La teva valentia i força són la meva admiració, has sabut anar de cara a les circumstàncies de la vida malgrat tot», expressava ben orgullosa de la seva filla.