Primer plànol de Susanna Griso somrient a càmara

Susanna Griso i la seva nova casa d'1,5 milions d'euros: té 6 dormitoris

La barcelonina gaudeix de casa seva

Susanna Griso és una de les presentadores més destacades del periodisme del nostre país. Al capdavant de la que és la seva 17a temporada a 'Espejo Público', la catalana intenta mantenir la seva vida privada en secret.

Tot i que la periodista ho intenta, són molts els detalls de la seva vida que es van coneixent. De fet, ella mateixa és qui desvetlla alguns dels seus secrets. Sabem que part de les seves vacances les va passar acabant les reformes de casa seva i, ara, els volem mostrar alguns dels racons de la nova casa de la periodista.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Totes les imatges de la nova casa de Susanna Griso

Segons ha publicat Clara, el lloc de pau de la periodista es troba al nord de Madrid. Després d'informar de les últimes novetats del país, la periodista es reforça a casa seva, valorada en 1,5 milions d'euros, per descansar i recarregar energia.

Així, les imatges demostren que la catalana està en plena mudança. Ha abandonat la seva vida a La Moraleza per començar un nou capítol a Ciudalcampo, la urbanització on ha construït la nova casa.

El nou xalet de la periodista costa 1,5 milions d'euros i està construïda en una parcel·la de 3.575 metres quadrats. L'immoble compta amb piscina, un gran jardí, i un garatge amb traster.

Tot i que han estat poques les imatges compartides per la periodista, es veu clarament que és una casa molt espaiosa i decorada amb molts detalls. Griso podrà gaudir de les seves mascotes i desconnectar entre la calma de casa seva.

Imatge de Susanna Griso a la cuina de la seva casa nova
Susanna Griso gaudeix de la seva nova casa amb les mascotes. | Instagram, @susannagrisooficial

Aquest terra pot recordar les rajoles de la ciutat de Barcelona, la ciutat natal de la periodista. En una altra de les imatges compartides per la periodista es poden veure els dormitoris dels fills. En aquests, també ha optat per uns tons grisos barrejats amb tons vermellosos i marrons, que aporten personalitat i estil.

Imatge de Susanna Griso en una de les habitacions dels seus fills, a la casa nova
La periodista ha mostrat alguns detalls de les habitacions dels fills. | Instagram, @susannagrisooficial

El racó més especial

Sens dubte, el racó més especial de la nova casa de la periodista és el jardí. Un jardí espectacular, que ha esdevingut el lloc de pau de la periodista. Allà Griso pot llegir, relaxar-se, gaudir i fins i tot desconnectar del seu tràfec diari.

Tal com ha indicat el mitjà esmentat anteriorment, la joia de la casa és un porxo envidriat amb portes corredisses, des del qual la periodista pot accedir al jardí de la casa.

Imatge de Susanna Griso i el seu gos al jardí de casa seva
La nova casa de Susanna compta amb un ampli jardí. | Instagram, @susannagrisooficial

Griso pot gaudir plenament de casa, ja que no ha de preocupar-se pel mínim de la seguretat de la seva nova llar. La urbanització està vigilada 24 hores i, a més, compta amb control d'accessos.