Fotomuntatge de Rosa Peral amb la casa on es va gravar 'El cos en llamas'

La casa de Rosa Peral a Netflix a la venda: preu sorprenent

L'habitatge està buscant comprador

'El cuerpo en llamas' és la sèrie del moment. La veritat és que des de la seva estrena no es parla de res més. I és que el conegut crim de la Guàrdia Urbana ha esdevingut un dels casos més sonats de Catalunya. Especialment pel paper de Rosa Peral.

Així doncs, s'acaba d'estrenar a Netflix una de les sèries més esperades d'aquest any. 'El cuerpo en llamas', explica la història real del crim de Pedro Rodríguez que va tenir lloc el maig del 2017 al Pantà de Foix, Barcelona.

El 4 de maig del 2017, un ciclista va trobar un cotxe completament calcinat. L'home va decidir avisar els serveis d'emergències i ràpidament els Mossos d'Esquadra es van personar fins al lloc dels fets. Un cop allà, van localitzar un cadàver totalment cremat al maleter del vehicle.

Més tard, es va descobrir que el cos pertanyia a Pedro Rodríguez, agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona. A mesura que la investigació avançava, Rosa Peral, parella sentimental de Pedro, i Albert López, suposat amant de Peral, semblaven més sospitosos.

Finalment, Rosa Peral i Albert López van ser condemnats a 25 i 20 anys de presó respectivament per l'assassinat de Pedro Rodríguez. I ara, arran de l'estrena de la sèrie, tot el relacionat amb el cas, fins i tot la casa on suposadament es va cometre el crim, és de gran interès.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

La casa de Rosa Peral a Netflix a la venda

Segons ha informat diversos mitjans, l'espectacular casa que apareix a la sèrie està a la venda. El xalet en qüestió compta amb un terreny de prop de 1.500 metres quadrats, dels quals 400 estan construïts. A més a més, el que més destaca és l'enorme jardí de la casa. Aquí teniu una foto:

Imatge de la casa on s'ha gravat la sèrie 'El cos en flames'
La casa on s'ha gravat 'El cuerpo en llamas'. | Netflix

De fet, podríem dir que l´immens jardí envoltat d´arbres i vegetació sembla un bosc privat. Tampoc no podem oblidar la gran piscina, un espai molt important als mesos d'estiu i més encara si hi ha nens petits a casa.

Es tracta d'una casa molt discreta envoltada de vegetació que permet tenir intimitat a qui decideixi viure-hi. Compte amb diverses habitacions i disposa de fins a cinc banys i unes petites golfes que, a la sèrie, podem veure que és l'habitació de la nena petita.

Però anem a l'important: el preu. I és que la petita mansió està valorada en una xifra molt sorprenent. Costa 2 milions i mig d'euros. Així que qui estigui disposat a pagar-los, podrà dir que viu en una de les cases més famoses de la ficció audiovisual del moment.