Imatge primer pla de Llucià Ferrer

L'audiència confirma a Llucià Ferrer les sospites sobre el seu futur a TV3

L''Atrapa'm si pots' és un dels programes líders de la cadena

Llucià Ferrer i el seu 'Atrapa'm si pots' són una de les grans apostes de la corpo d'aquesta nova temporada. Després de l'èxit que el programa va aconseguir a l'estiu, la direcció de TV3 va decidir emetre el format cinc dies a la setmana, de dilluns a divendres.

En aquesta nova etapa, Llucià Ferrer pretén passar de ser el líder de les tardes dels caps de setmana a ser-ho cada dia entre setmana. Tot i que competeix amb 'Pasapalabra', el concurs d'Antena 3, l'audiència de l''Atrapa'm' va creixent cada dia.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

L'audiència, bolcada amb l''Atrapa'm'

Les dades revelen que l'audiència està totalment bolcada amb l''Atrapa'm', i que l'aposta de la corpo està donant fruits. Segons ha informat elmondelatele.cat, TV3 va tornar a ser la cadena més vista a Catalunya aquest dimarts. La cadena pública va liderar la jornada amb un 14,6% i es va situar a 3,2 punts d'Antena 3.

Les xifres que va registrar Llucià Ferrer també van ser molt remarcables. El concurs de la televisió pública catalana va aconseguir reunir 130.000 espectadors, aproximadament, i registrar un 11,5% de share.

Pla mig de Llucià Ferrer, presentador de l''Atrapa'm si pots', concurs de TV3
Llucià Ferrer a l''Atrapa'm si pots'. | TV3

Tot i que no va aconseguir superar el 'Pasapalabra', que va aconseguir reunir 277.000 persones i un 17%, l'audiència del concurs català no deixa de pujar. Segons les dades compartides per Rocco Steinhäuser, l'audiència de Llucià Ferrer ha pujat amb 130 mil persones. Unes xifres que demostren que, de mica en mica, el concurs català va retallant distàncies amb la seva competència.

Tot i aquestes bones xifres, l''Atrapa'm' no va ser el líder de la tarda. Es va veure superat per 'El paradís de les senyores' que va registrar un 12,2% respecte a un 11,5% del concurs de Llucià Ferrer.

Agnès Marquès continua sense aixecar el cap

Tot i que la cadena pública s'estableix com a líder, hi ha alguns programes que no acaben de quallar entre l'audiència. Aquest és el cas d'Agnès Marquès i la seva planta baixa, que no acaben d'aixecar el cap.

L'estrena del programa no ha estat com la presentadora esperava. A més de veure's afectat per la reducció del seu horari, Marquès no està aconseguint bones xifres d'audiència.

Segons ha indicat el mitjà esmentat anteriorment, la presentadora va registrar un 8,4% i va reunir 89.000 persones, situant-se a 4 punts de diferència d''El paradís de les senyores' (12,2%), i l''Atrapa'm' ( 11,5%).

Aquestes xifres, segons ha indicat Rocco, indiquen que el programa ha perdut 89.000 espectadors. Veurem si Agnès Marquès és capaç de tornar-los a recuperar i aixecar el cap.