Primer plànol d'Àngel Llàcer a 'La Puntual' de TV3

El revés d'Àngel Llàcer i 'La Puntual' i el seu futur a TV3: l'audiència ho confirma

Les audiències d'aquest dimecres 20 de setembre són determinants per a Àngel Llàcer

Fa tot just unes setmanes que TV3 va estrenar 'La Puntual' amb Àngel Llàcer al capdavant del format. D'aquesta manera, l'actor vol recórrer tot Catalunya per trobar els millors actors de teatre amateur. Aquesta nova temporada té com a objectiu representar 'L'auca del senyor Esteve', de Rusiñol.

És per aquest motiu que Llàcer i tot el seu equip faran parada a Tàrrega, Sitges, Figueres i el Vendrell per així intentar descobrir grans talents, fins ara desconeguts, que puguin encaixar amb els personatges d'una de les obres més emblemàtiques de Santiago Rusiñol.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

El problema de Llàcer i el seu futur a TV3

Com cada dimecres, ahir hi va haver un nou episodi de 'La Principal' a la cadena pública catalana, que intentar lluitar contra 'El Hormiguero' a la mateixa franja horària. Ahir a la nit, el programa de Llàcer va aconseguir 192.000 espectadors i un 11,6%. 2,8 punts més respecte a la setmana anterior.

Amb aquestes dades, és evident que Llàcer agrada a l'audiència catalana, però, tot i això, té un petit problema que té nom i cognoms. Pablo Motos i 'El Hormiguero' és el mal de cap principal per a Llàcer i per a TV3, ja que l'audiència els segueix preferint a ells.

D'aquesta manera, ahir a la nit, ' El Hormiguero ' d'Antena 3 va aconseguir 206.000 espectadors i un 11,1%. A Espanya, va aconseguir un 16,4%. Aquestes dades demostren que Pablo Motos continua sent el rei de les nits dels dimecres. Tot i això, Llàcer va aconseguir molt bones dades i el seu futur a TV3 està assegurat.

El Formiguer
Pablo motos lidera la nit aquest dimecres 20 de setembre. | Atresmedia

TV3 lidera

En termes generals, TV3 va ser líder aquest dimecres 20 de setembre amb un 15,6%. La cadena catalana va aconseguir 4 punts més que Antena 3, que va obtenir un 11,6%. I és que com diem des de fa dies, els informatius de la televisió de Catalunya són el must de la cadena.

Tant és així que el 'TN Vespre' va ser el programa més vist amb 435.000 espectadors i un 22,7%, seguit del 'TN Migdia', el qual va aconseguir 413.000 televidents i un 31,3%. Unes dades impressionants que posen sobre la taula la rigor dels professionals de TV3 a l'hora d'informar.