Primer pla de Gerard Piqué

Gerard Piqué deixa tothom sense paraules amb la seva foto més íntima

A la llum una de les imatges més sorprenents de l'exfutbolista

Els passos de Gerard Piqué sempre són notícia. Estiguin protagonitzats o no per ell, l'exjugador del FC Barcelona és molt seguit per tots els seus seguidors.

Encara que, al principi, havia fet les paus amb Shakira , la realitat és que els atacs entre ells no han acabat. De fet, aquest dijous, 21 de setembre, la de Barranquilla ha publicat una cançó on ataca el seu exsogre: Joan Piqué Rovira.

Tot i això, Piqué no s'ha pronunciat sobre aquests atacs, però sí de l'acusació de no haver pagat a Lili Melgar, la cangur de Milan i Sasha. Segons ha revelat el seu entorn, no el va liquidar perquè no li pertanyia, ja que la cangur va continuar treballant per a Shakira.

Enmig d´aquest capítol, s´ha difós una de les imatges més íntimes de Piqué, on costa reconèixer els qui l´acompanyen.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La foto més íntima de Gerard Piqué

Gràcies a un dels comptes fans de Piqué i Chía ha sortit a la llum la imatge íntima. Una foto familiar, de què agrada als seus seguidors. A la imatge, es pot veure Joan, pare, Montserrat, mare, però també el seu germà, Marc.

Tot i que el compte no indica de quan és la foto, no hi ha dubte que és de fa molt de temps. En Marc, per aquell temps era molt petit, ara, ja està casat i té 31 anys.

El somriure de Gerard ho delata. Se sap que és ell pel seu somriure inconfusible. En aquell moment era un nen, el nen gran, ja que el seu germà era molt petit.

Als seus 36 anys, queda poc del Gerard que es veu a la foto, i poc s'esperava tot el que aconseguiria.

Després d'haver tingut una brillant carrera al món del futbol espanyol, haver tingut dos fills, i haver marcat un abans i un després a la història del FC Barcelona, no tem a res.

El seu nou projecte, la Kings League va vent a popa, igual que la seva relació amb Clara Chía.