Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la presentadora Emma García a un photocall amb un somriure

Emma García no aconsegueix que Belén Rodríguez perdoni Kiko Hernández

Emma García va pensar que Belén deixaria al marge les seves diferències un dia tan especial

Emma García va decidir el 16 de setembre passat obrir el programa 'Fiesta' oferint l'última hora del casament de Kiko Hernández i Fran Antón. El 'magazine' s'emetia en directe precisament el dia que el col·laborador i la seva parella contreien matrimoni. En una data tan assenyalada, Emma va voler aprofitar la presència de Belén Rodríguez perquè aquesta perdonés el seu company durant anys.

'Fiesta' va desplegar un equip de reporters a Melilla, lloc on es va celebrar l'enllaç, amb les impressions dels col·laboradors presents al plató. Kiko i el seu ja marit van estar acompanyats dels seus éssers estimats, tot i que hi ha hagut algunes notables absències com Belén Esteban i Jorge Javier Vázquez.

Tot i això, hi va haver una tertuliana que es va abstenir de fer comentaris sobre això, Belén Rodríguez. A ella es va dirigir Emma volent saber la seva valoració sobre la notícia del dia.

Emma García va intentar que Belén digués alguna cosa sobre el casament de Kiko Hernández

«Estic tan emocionada que no puc ni parlar, Emma», deia Belén amb ironia. La que va ser amiga de Kiko Hernández va indicar que no podia «parlar d'aquests temes» per raons òbvies. A finals de 2022 van tenir una topada tal que va trencar la seva amistat.

Kiko Hernández es va sentir traït quan Belén Rodríguez va revelar en un polígraf que li havia deixat diners i va sembrar el dubte de si ell els hi havia tornat o no. L'exconcursant de 'Gran Hermano' des de llavors no l'ha perdonat i fins i tot han arribat als tribunals.

Muntatge de fotos de primer pla de Kiko Hernández i el seu amic, Fran Antón
Dissabte passat 'Fiesta' comentava el casament de Kiko Hernández en presència de Belén Rodríguez | España Diario

La presentadora, per la seva banda, no podia amagar el seu disgust davant d'aquesta situació. «Em fa una ràbia que no puguis parlar...», lamentava Emma García. Tot i això, la basca tornava a intentar-ho: «Em podries contestar amb un sí o amb un no? Estàs sorpresa amb aquesta celebració, amb aquesta parella? Tu has conegut aquesta persona».

«No és el meu circ, ni són els meus micos. Encara que pogués parlar no m'interessaria el tema, de veritat, és un tema súper llunyà a la meva vida», contestava contundent Rodríguez. La periodista no va voler fer una excepció en un esdeveniment com les noces de Kiko per comentar les imatges.

De fet, canviava de tema mostrant la seva indiferència davant del casament del dia. «He estat tot el dia veient el directe de 'Gran Hermano VIP'. No saps com està! Estic en altres coses».

Belén Rodríguez al plató del 'Deluxe' seria
Emma García no va aconseguir cap paraula de Belén sobre Kiko Hernández | Mediaset

Aleshores, el seu company de programa, Aurelio Manzano, buscava el comentari de Belén. «Entenc que no puguis parlar per tema judicial, però alguna cosa se t'ha de remoure».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Betlem insistia: «Res, ni mica ni molla, tinc la pell de polièster. T'ho prometo que tinc a la meva vida coses més importants. No parlo del tema ni en privat», traient importància a l'assumpte.

La col·laboradora es va centrar en altres assumptes per a ella més importants

La següent a entrar al debat va ser Kiti Gordillo, afirmant que Belén s'«estava fent la dura». I en posava un exemple: «Luis[Rollán]ha deixat de parlar amb Isabel Pantoja i quan la veu aquí se li remou alguna cosa».

Emma secundava a la tertuliana : «Belén... Ni un: 'Visca els nuvis'? Així, com sense voler. Et dic una cosa, arribes a dir això i alguna cosa se li remou a Kiko», deixava caure Emma.

Muntatge amb les cares de Kiko Hernández i Belén Rodríguez somrients
L'amistat de Kiko Hernández i Belén Rodríguez es va trencar fa gairebé un any | GTRES, Mediaset, catalunyadiari.com

Belén va mantenir en la seva postura i va tancar la qüestió. «M'és igual el que se li remogui o se li deixi de remoure». Una freda resposta la de Belén que confirma que no es planteja acostar-se a Kiko un dels dies més importants de la seva vida.