Primer pla de la reina Letízia somrient

Letícia i el seu nou gest amb Catalunya que ha sorprès tothom: ho tenia molt amagat

Descobreix quin és el gest que la reina té amb Catalunya

La reina Letícia es converteix en el centre de totes les mirades allà on vagi. Si bé va fer parlar molt a l'acte dels Premis La Vanguardia pel seu vestit negre, ara s'ha tornat a situar al centre mediàtic. Un element molt català sempre l'acompanya, tot i que ho intenta amagar.

Segons ha avançat En Blau, Letícia és una autèntica fan d'una beguda catalana. De fet, fins i tot apunten que la té «enganxada». I, segons hem pogut conèixer, com més temps passa a Catalunya, més consumeix la beguda.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El fetitxe de la reina Letícia és català

Tot i que ella mai ho ha dit, un dels seus fetitxes és català, o almenys això és el que ha volgut dir Pilar Eyre . La periodista especialitzada en la família reial ha indicat que la beguda l'acompanya gairebé en tots els àpats i, també, en ocasions especials.

No parlem de te, ni de vermut, ni de cafè, es tracta del Vichy Catalán, acompanyat d'una rodanxa de llimona. Així doncs, la marca d'aigua mineral amb gas és un dels fetitxes de la reina i, a més, l'acompanya en molts dels àpats.

«La pren per dinar, per sopar, com a aperitiu, com a copa quan surt...», va assenyalar la periodista.

Imatge frontal de la reina Letizia als Premis La Vanguardia amb una bossa a la mà
La reina als Premis La Vanguardia. | GTRES

Segons ha apuntat el mitjà esmentat anteriorment, el protocol de Catalunya es posa en contacte amb el de Madrid per assegurar que tots els desitjos de la casa reial es compleixin. En aquest cas, el protocol català s'assegura que la beguda estigui disponible per a la monarca.

Una beguda de més de 140 anys

Així, podríem dir que la consort real és una autèntica fan del refresc. Un refresc amb més de 140 anys d'història i que forma part de la cultura catalana.

Llançat al mercat el 1883 i amb més de 140 anys de trajectòria, és una beguda que té enamorada la reina. El seu gust pel Vichy català és innegable, ja forma part de la seva rutina, vagi on vagi.

És un refresc que és aigua mineral carbonatada embotellada, procedent de Caldas de Malavella, a Girona. Aquesta és la líder de l'aigua amb gas a Catalunya, ja que compta amb un 40% de quota del mercat.