Fotomuntatge d'Alfons Arús somrient (esquerra) y Shakira seria (dreta)

Alfons Arús carrega molt durament contra Shakira i deixa l'audiència en xoc

El presentador català ha criticat la cantant colombiana per la seva actitud

Alfons Arús no s'ha tallat ni un pèl al donar la seva opinió sobre Shakira i la seva nova cançó, 'El jefe', on carrega fredament contra el seu exsogre.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La polèmica lletra de Shakira

Alfons Arús és una persona molt transparent i una de les plataformes que aprofita per fer ressò de les seves opinions és el seu programa matinal a La Sexta.

En una de les últimes emissions, el presentador d''Aruser@s' va parlar sobre la nova cançó de Shakira. 'El jefe' és un tema que no ha deixat indiferent ningú i Alfons Arús ja ha donat el seu veredicte.

La cançó va dedicada a la cuidadora de Sasha i Milan que tenia a Barcelona i també al pare de Gerard Piqué. La colombiana arriba a desitjar-li la mort al seu exsogre amb un dard ben directe a la seva persona: «Dicen por ahí que no hay mal que más de cien años dura, pero ahí sigue mi exsuegro que no pisa sepultura».

Alfons Arús carrega contra la cantant

Alfons Arús ha parlat sobre la colombiana durant el directe de La Sexta assegurant que Shakira és una persona que està «obsessionada» i «obcecada». A jutjar per les seves paraules, és un tema que no ha agradat al presentador català, però que els últims dies ha acumulat milions de reproduccions a les plataformes.

A més, Alfons Arús ha dit que Shakira hauria d'anar amb més cura si vol procurar el bé dels seus fills. «Entre les parelles hi hauria d'haver una bona sintonia per l'estabilitat dels més petits. Ara, si tu vas fent cançons d'aquesta mena, tot està perdut», ha sentenciat el presentador.

Imatge primer pla d'Alfons Arús mirant a la càmera
Alfons Arús no segueix el joc a la colombiana | La Sexta

El pare de Gerard Piqué respon

Alfons Arús també ha explicat que l'entorn de Gerard Piqué no dóna crèdit al nou atac de Shakira. Sembla que els amics de l'exjugador del Barça descriuen la cantant colombiana com una persona «mesquina» per arribar a desitjar la mort a qui un dia va ser el sogre.

Encara que el pare de Gerard Piqué no s'hauria quedat de braços plegats i hauria reaccionat a la cançó canviant el seu estat de Whatsapp a «ballant amb llobes» . Unes paraules dedicades a Shakira que demostrarien que no li afecta el que la colombiana digui sobre ell.