Fotomuntatge d'Alfans Arús somrient i en una bombolleta Angie Cárdenas somrient també

Alfons Arús parla públicament de la infidelitat d'Angie Cárdenas amb el seu entrenador

Angie Cárdenas era al plató mentre ho revelava

Alfons Arús ha fet un comentari durant el directe d''Aruser@s' que ha deixat més d'un congelat. La seva dona, Angie Cárdenas, ha estat la que s'ha vist més incòmoda.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Una ferida que encara està cicatritzant

Alfons Arús i Angie Cárdenas són una parella que ha viscut de tot. Avui dia estan molt enamorats, però en un passat van travessar una crisi que gairebé acaba amb el seu matrimoni.

Durant una temporada van estar separats perquè Angie va ser infidel a Alfons amb el seu entrenador personal, una notícia que es va filtrar i que els mitjans no van trigar a fer pública.

Va ser la revista Lecturas la que va publicar en exclusiva el nom i la imatge de l'entrenador personal amb què Angie mantenia una aventura el 2015. Davant d'aquest escàndol, la parella es va separar, però van decidir donar-se una altra oportunitat.

Afortunadament, ho van deixar tot enrere i van tornar a estimar-se com el primer dia, reconstruint així la seva relació i família.

Pla mig del presentador Alfons Arús
Alfons Arús i la seva dona, Angie Cárdenas, van superar la crisi de parella | 8tv

Angie Cárdenas emmudeix al plató

Encara que oblidar no és perdonar, així que no és estrany que de tant en tant Alfons Arús llenci alguna pulla a la seva dona. Aquest ha estat el cas d'avui, quan el presentador de La Sexta ha parlat sobre les infidelitats de parella.

Alfons ha comentat un vídeo sobre infidelitats i ha dit unes paraules que han recordat les banyes que li va posar la seva dona, Angie Cárdenas, que era present al plató.

Hans, el fill de la parella que també treballa a 'Aruser@s' amb els seus pares, ha ensenyat un vídeo que circula per les xarxes socials. En ell es veu un home descobrint la seva dona sent-li infidel amb un altre home.

El vídeo ha recordat a Alfons Arús uns moments no gaire agradables a la seva vida: «Això passa per presumir i per pujar contingut que no toca a les xarxes socials», ha començat el conductor. «Si la dona no hagués estat infidel a la seva parella i TikTok no existís, tot aquest entramat no s'hauria descobert», ha afegit Arús.

S'ha començat a notar certa tensió a l'ambient davant d'aquest comentari i Angie Cárdenas ha optat per no dir res i esperar que el seu marit canviés de tema per poder dir la seva sense perill.