Primer plànol de Kiko Rivera amb gest atònit en 'Sálvame Deluxe'

Kiko Rivera reflexiona sobre l'addicció que va patir: 'Em podria haver mort'

El fill de la Pantoja va explicar la veritat sobre un dels moments més foscos de la seva vida

Kiko Rivera és un dels personatges a qui Telecinco va treure el veto per informar sobre la seva salut. Una acció que no va agradar gens al fill d'Isabel Pantoja. En una entrevista recent, Kiko Rivera va trencar el silenci i va parlrt sobre les addiccions que tant van posar en risc la seva vida.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Kiko Rivera canvia després de la seva intervenció al cor

Kiko Rivera és una de les persones més mediàtiques des del seu naixement. Fill de la cantant Isabel Pantoja i el torero Francisco Rivera, la seva vida sempre ha estat motiu de comentaris i persecució per part de la premsa del cor.

El mes de juliol passat, Kiko Rivera va informar als seus seguidors que havia estat operat d'una afecció cardíaca. Amb això va decidir canviar la seva vida per un estil molt més sa i envoltat de la gent que realment es preocupés per ell.

"El meu cor necessita curar-se i per això us necessito a tots i així serà", va escriure en una emotiva publicació d'Instagram.

Tots els alts i baixos que Kiko Rivera ha tingut a la seva salut li han permès reflexionar sobre la seva vida i com l'havia viscut fins ara. "Em podria haver mort en una de les meves nits boges, que m'he posat 10 grams de cocaïna. T'estic parlant que m'he pagat molts anys consumint diàriament. Bastant bé estic", va explicar a 'The Wild Project' de Jordi Carrillo.

La lluita de Kiko Rivera amb la vida i les drogues

Durant l'entrevista, Kiko Rivera va tocar temes molt personals. Tots ells relacionats amb l'excés de drogues, la relació complicada amb la seva mareIsabel Pantoja i l'ingrés a la presó, entre d'altres.

El DJ va explicar com va ser de difícil créixer a l'ombra de la seva mare: "La meva mare a mi fins als 18 anys no em deixava fer absolutament res, no podia anar a discoteques, no podia sortir a les nits, no anava al cinema...", va explicar Kiko Rivera a Carrilo.

"Vaig trucar a un col·lega i li vaig demanar diners, li vaig dir 'vull independitzar-me, avui he fet 18 anys, ara puc marxar, però ara no tinc diners, necessito que em paguis un loft durant un any'". Gràcies a l'ajuda del seu amic, Kiko Rivera es va independitzar i no va dubtar a fer tota mena de feines per tenir ingressos.

Primer pla de Kiko Rivera seriós al carrer
Kiko Rivera buscava qualsevol manera de guanyar diners | Europa Press

Per exemple, en el seu primer bolo com a DJ a Castelló, va cobrar 1.600 € i també oferia exclusives o prestava la seva imatge amb fins promocionals. "Vaig començar a cobrar fins a 60.000 euros  per anar a fer-me fotos", ha detallat.

Però buscar-se la vida de qualsevol manera, també va fer que Kiko Rivera perdés el rumb. "La meva vida va canviar cap a  malament, em van sorgir problemes pitjors... la nit, droga, dones. El vici en tota la seva màxima esplendor", va explicar. "El meu cap no estava preparat, llavors... vaig gaudir, però em va generar un problema de per vida del qual avui dia segueixo lluitant contra ell, ara estic bé, però ho he passat molt malament".

Quan Isabel Pantoja va anunciar que ingressaria a la presó, Kiko Rivera va tocar fons. "Em cau el món a sobre, una altra vegada vaig tornar a les drogues", va confessar el DJ.

Per sort, Kiko Rivera va trobar un punt de suport molt important: la seva dona, Irene Rosales. "Ella m'ha salvat... M'he portat molt malament amb la meva dona en diferents aspectes de la meva vida", va dir emocionat.