Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Irene Urdangarin i Borbó amb rostre seriós en sortir de l'església

La veritat d'Irene Urdangarin: per què no vol reunir-se amb Ainhoa Armentia

Irene Urdangarin no vol saber res de la parella del seu pare

Irene Urdangarin està centrada en els seus estudis d'hostaleria i gestió empresarial hotelera a l'École Hôteliere de Laussane. Però, això no vol dir que no segueixi atentament tot el que passa a la seva família. En concret, està molt pendent del pròxim divorci dels seus pares i de la situació sentimental del seu progenitor.

Irene Urdangarin ha pres posicions respecte a la separació d'aquests. És més, té molt clar que no vol veure ni en pintura l'actual parella d'Iñaki, Ainhoa Armentia. En efecte, hi ha un motiu de pes per a aquesta postura respecte a la basca.

Irene Urdangarin rebutja veure Ainhoa Armentia

Irene Urdangarin és la menor dels seus quatre germans i la que vivia amb la infanta Cristina quan va saltar l'escàndol. Sí, quan va aparèixer a la portada de revista Iñaki passejant de la mà d'Ainhoa, quan no se sabia que aquest i la seva dona havien trencat.

La noia és perfectament conscient del dolor que va haver de suportar la seva mare per aquesta circumstància. És clar, perquè va ser posada novament al punt de mira, després d'haver-ho estat pel cas Nóos. A més, va haver de veure a la premsa la infidelitat del seu encara marit, que li va fer molt de mal com a dona.

Irene, coneixedora de com ha estat de difícil tot això per a Cristina, s'ha posicionat al seu costat. Li ha fet costat des de llavors i és qui més s'hi preocupa. Tant és així que ha pres una determinació clara: no vol saber res d'Armentia.

Imatge d'Irene Urdangarin i Borbón al costat de la seva mare, la Infanta Cristina
Irene Urdangarin s'ha posicionat al costat de Cristina en tot moment | GTRES

La benjamina dels Urdangarin, segons ha informat en exclusiva ElNacional.Cat, culpa Iñaki del patiment de la seva mare. Alhora, responsabilitza la xicota d'aquest d'haver-se ficat al mig del matrimoni. Per això, manté la seva contundent postura respecte a no voler conèixer la parella del seu pare.

En definitiva, la relació entre la filla i el nou amor de l'exduc de Palma està en una situació realment tensa. Sembla que no hi ha indicis d'acostament i cap de les dues està disposada a fer el primer pas. Ainhoa, suposadament, tampoc vol fer res per llimar asprors amb la noia, ja que és conscient que n'ha dit veritables crueltats.

Muntatge amb les cares d'Ainhoa Armentia i Irene Urdangarín
Irene Urdangarin rebutja de ple el nou amor d'Iñaki | catalunyadiari.com

Irene Urdangarin: la persona que la podria fer canviar d'opinió

Irene Urdangarin, per ara, té molt clar que estarà al costat de Cristina durant el divorci i que no està disposada a signar la pau amb la parella d'Iñaki. Tot i això, hi hauria la possibilitat que canviés d'opinió. I és que hi ha algú que la podria fer entrar en raó.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Pel que sembla, la infanta va sol·licitar al seu encara marit que mantingués Ainhoa lluny dels seus fills. Tot i això, no ha estat així en el cas de tots els fills. Sí, perquè Pablo ja ha conegut la basca i fins i tot han estat menjant junts.

Qui ha fet que el jove fes aquest pas? Ni més ni menys que la seva xicota, Johanna Zott. Una noia que es porta molt bé amb Armentia i precisament aquesta noia també té una relació molt estreta amb Irene.

Per tant, qui sap si la nora d'Iñaki pot aconseguir que la menor del clan cedeixi i acabi donant una oportunitat al nou amor del seu pare?

Muntatge en primer pla d'Irene Urdangarin i Johanna Zott
Irene Urdangarin potser canvia d'opinió gràcies a Johanna | Europa Press, E-Noticies

Això sí, caldrà esperar per sortir de dubtes i per veure quins moviments tenen lloc al si d'aquesta família. El que sí que sap és que sembla imminent el divorci de Cristina i el seu encara marit.

Segons diferents mitjans, han arribat a un acord realment curiós. Ell rebrà una pensió mensual de 25.000 €, diversos immobles i una indemnització de 2.000.000 €. A canvi de tot això, no podrà publicar la seva autobiografia i tampoc podrà casar-se amb la seva parella.