Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Gloria Camila Ortega amb cara de felicitat durant 'Supervivientes'

Els diners de Gloria Camila: quant va heretar de Rocío Jurado i en què els va invertir

Gloria Camila va perdre la seva mare el 2006

Gloria Camila no ha tingut una vida gens fàcil, marcada pel seu naixement a Colòmbia i la seva posterior adopció a Espanya. Sense oblidar-nos tampoc de l'ingrés a la presó del seu pare, Ortega Cano, i dels problemes del seu germà gran. Tot i això, en aquesta llista de tragèdies també està que va perdre la seva mare, Rocío Jurado, l'any 2006.

Gloria Camila va haver de patir així fa 17 anys la mort de la dona que era el seu pilar en aquell moment. Una dona que, abans de marxar d'aquest món, la va deixar ben protegida, parlant econòmicament. I és que li va arribar una bona suma de diners, que ella ha fet servir per invertir.

Gloria Camila: el llegat que va rebre de Rocío Jurado

Gloria Camila, que aquests dies ha rebut una pesada broma, va ser adoptada amb el seu germà, José Fernando, per Rocío i Ortega Cano. El matrimoni els va donar una llar i molt d'afecte, per la qual cosa per a ells va ser molt dur afrontar la mort de la xipionera.

El 2006 va ser quan la cantant, després de molt de temps afrontant un càncer, va morir, però abans de morir va deixar molt ben lligada la seva herència. Així, a la seva filla gran la va nomenar la seva hereva universal, ja que volia que quedés ben posicionada després d'haver perdut també el seu pare.

Foto d'arxiu de Rocío Jurado feliç
Gloria Camila va rebre el que la seva mare havia establert per a ella al seu testament | Cedida

A Gloria, igual que a José Fernando, també els va deixar un interessant llegat, que s'ampliarà quan el torero mori i els doni la seva herència. Exactament, de 'La Jurado' els va correspondre la seva part de la llegítima, que van obtenir en complir els 25 anys. Tot i això, de la mateixa manera, va determinar una quantiosa suma de diners més.

En concret, l'artista va establir al seu testament que es vengués la luxosa casa que tenia a la prestigiosa zona madrilenya de La Moraleja i que els diners que s'obtinguessin es repartissin entre els seus tres fills. Segons va explicar la major a la seva docusèrie: «La casa es va vendre en 3.000.000 € i es reparteix en dos».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«Una meitat per a Gloria Camila i José Fernando. I l'altra meitat per a mi, perquè jo fes front a les despeses. És clar, perquè vaig haver de fer front a hipoteques i a tots els deutes perquè cadascú pogués accedir a la seva part de l'herència».

El que Gloria Camila ha fet amb el que ha rebut de la seva mare

Sempre ha existit curiositat per saber què va fer Gloria Camila amb els diners que li va deixar l'artista. Doncs, segons va publicar la premsa en aquell moment, el va utilitzar per posar en marxa una botiga de roba a Sevilla. Tot i això, el negoci no li va anar bé i va tancar als sis mesos d'inaugurar-se.

Això sí, també va utilitzar aquest llegat per donar-se un caprici. Exactament per adquirir, cap al 2015, un cotxe, un Seat León metal·litzat.

Així mateix, es va revelar que l'exparella de Kiko Jiménez es va comprar després un luxós pis de 72 metres quadrats a la localitat sevillana de Gelves. Habitatge enclavat a l'exclusiva zona de Simón Verde, que comptava amb 124 metres quadrats de terrassa. Curiosament no va utilitzar els diners de la seva mare per adquirir aquesta residència, ja que va sol·licitar una hipoteca de 125.000 €, segons Vanitatis.

Gloria Camila Ortega, amb rostre seriós, mirant cap a un costat
Gloria Camila, després de complir la majoria d'edat, ha anat fent servir els diners que li van arribar de la difunta | Instagram, @gloriacamilaortega

Aquesta és l'única informació que tenim del patrimoni de Gloria i del que hi ha fet. La jove fa un any aproximadament va afirmar que buscava una casa per comprar-se a Madrid, però no sabem si finalment l'ha adquirit. Tampoc ha transcendit si, en el cas d'haver-la comprat, ho ha fet amb els seus estalvis o amb allò que li va deixar la seva mare.