Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Plànol curt d'Ion Aramendi amb cara seriosa en un plató de televisió

Les audiències d'ahir expliquen per què Ion Aramendi i Telecinco estan preocupats

Les audiències d'ahir han deixat clar que la cadena es troba en un moment crític

Les audiències d'ahir eren molt esperades, ja que hi havia interès a conèixer qui va aconseguir el lideratge a prime time. I ja tenim un vencedor, així com qui s'ha endut la garrotada més dura. Els que han resultat més malparats són Telecinco i el seu presentador Ion Aramendi, que ahir a la nit es va posar al capdavant d''El Debate de GH VIP'.

Les audiències d'ahir han deixat clar que la cadena no remunta, ben al contrari. I també que les diferents gales del reality estan de capa caiguda. Vaja, que la preocupació està regnant avui a Mediaset.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Les audiències d'ahir donen resultats que inquieten tot Mediaset

Les audiències d'ahir han demostrat des del primer programa de 'GH VIP' que aquesta edició o la cadena per si mateix no atrapen el públic. El concurs va viure la pitjor estrena de tota la seva història i les gales següents han continuat en aquesta línia.

Això sí, fins ara, l'excepció havien estat els debats presentats per Aramendi, que havien aconseguit ser líders i superar el milió d'espectadors. Però això havia estat així fins ahir a la nit.

Ion Aramendi rostre alegre presentant el primer debat de GHVIP8
Les audiències d'ahir han deixat clar que el liderat d'Aramendi s'ha acabat | Telecinco

Les audiències d'ahir han exposat que quan aquest espai va coincidir amb la sèrie 'Secretos de familia' d'Antena 3, aquesta el va guanyar. La producció turca va ser líder amb un 10,9% de share i 1.050.000 espectadors. El programa de Telecinco va haver de conformar-se amb un breu 10,8% i una xifra molt baixa de 908.000 seguidors.

D'aquesta manera, Aramendi i Mediaset van perdre la primera posició i, a més, no van aconseguir superar el milió de televidents. Dues dades que són realment preocupants, i més si tenim en compte que respecte a la setmana anterior ha arribat a perdre més de tres punts.

Quines són les possibles causes d'aquest fracàs? Primer, que va tenir com a gran rival el derbi entre l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid que es va emetre a les plataformes de pagament i va ser el més vist. Segon, que 'GH VIP' segueix sense despertar gaire emoció, potser pels concursants o perquè, des de la cancel·lació de 'Sálvame', hi ha un boicot contra Telecinco per part de molts espectadors.

Sigui com sigui, el que és clar és que les audiències d'ahir faran que a Mediaset s'hagin de prendre mesures urgents. És l'única manera per frenar que continuï caient en picat, fins i tot amb els espais més 'atractius'.

Les audiències d'ahir no van caure captivades amb les trames de 'GH VIP'

Les audiències d'ahir, com hem indicat, han deixat clar que al públic no li van interessar gaire les trames de 'GH VIP'. I això que ahir a la nit el reality va intentar donar molt de joc amb diversos concursants.

Per exemple, es va aconseguir que Karina decidís continuar al concurs. I alhora es va mostrar Oriana, una de les participants més odiades, a punt del vòmit després d'haver de menjar cervells. Una jove que, pel seu comportament, va ser atacada en plató durament per Anabel Pantoja i també per Marta Peñate.

Oriana Marzoli al confessionari davant la visita del seu xicot a GH VIP
Les audiències d'ahir no es van sentir atretes per les històries protagonitzades pels concursants de 'GH VIP' | Mediaset

Per si no n'hi hagués prou, Zeus va posar de manifest que se sentia atret per una companya de tancament, Susana, i que estaria disposat a fer un pas per ella. I també es va viure una baralla contundent entre Sol Macaluso i Laura Bozzo.

Tot i això, cap d'aquestes trames van ser suficients perquè les audiències d'ahir donessin bons resultats a Ion i a la seva cadena. Caldrà esperar per veure quins resultats obtenen els següents programes. Tot i que la veritat és que, si les coses no canvien, pinta molt malament per al format de telerealitat, que sempre havia estat líder indiscutible.