Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Cayetano Rivera a la Corrida Picassiana de Málaga

La parella de Cayetano Rivera, disposada a quedar-se embarassada: què ha explicat

Cayetano Rivera ja sap com il·lusiona a la seva parella tenir un fill amb ell

Cayetano Rivera està feliç de la vida amb la seva xicota actual, María Cerqueira. La veritat és que fa gairebé un any que estan junts i l'amor que desprenen és indescriptible. Una relació idíl·lica que va vent en popa i tots dos volen que segueixi així molt de temps.

Els que coneixen Cayetano Rivera i la seva parella saben com han apostat de fort tots dos per aquesta relació de parella. Malgrat que els separa molta distància pel mig, segueixen tan enamorats com el primer dia que es van conèixer.

Bé és cert que Cayetano Rivera passa gairebé tot el seu temps a Ronda i María Cerqueira, que treballa com a presentadora portuguesa, el passa a la ciutat de Porto.

Cayetano Rivera confirma que María Cerqueira vol tenir un fill amb el torero

Però, això no treu perquè tots dos estiguin pensant ja en el futur, i sobretot ella, no ha amagat que cada cop té més clar que vol augmentar la família.

Cayetano Rivera somrient mirant cap amunt a la plaça de bous de Vejer de la Frontera
Cayetano ha sentit la seva xicota parlar del desig de tenir un fill amb el torero | GTRES

Recordem que la xicota de Cayetano Rivera ja és mare de dos fills, Kika i un altre nen de sis anys. Això sí, quan li pregunten no té cap dubte que li agradaria tenir un nen més i així ho ha expressat en un mitjà portuguès.

«M'encanten els nens i m'encantaria tenir-ne més», posava de manifest la parella de Cayetano al canal TV Mais. La il·lusió de la portuguesa per ser mare una vegada més queda fora de tot dubte.

A més, les seves paraules denoten que ella està boja per la seva parella, Cayetano Rivera. I encara que aquesta tardor encara compliran un any de festeig, li encantaria convertir-se novament en mare.

Cayetano Rivera i María Cerqueira, més a prop de tenir un fill

A més, els seus amics han confirmat igualment que la portuguesa està decidida a augmentar la família. «Li agraden molt els nens i li he sentit dir algunes vegades que li agradaria anar a buscar el tercer», asseguraven els amics. Aquests feien unes declaracions després de les paraules a la premsa portuguesa de María Cerqueira.

Cayetano Rivera posant amb María Cerqueira
Cayetano i la seva parella viuen una relació molt sana | @maria_cerqueira_gomes, Instagram

El cas és que la parella sempre s'ha definit per la discreció en el temps que porten junts. Tot i que mai han parlat obertament del festeig que mantenen, se'ls veu millor que mai. I la veritat és que han passejat el seu amor per diferents indrets turístics d'Europa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Els hem vist a Portugal, Venècia ia diversos punts d'Andalusia, entre d'altres destinacions, passejant l'amor que es professen i tota la passió.

Tots dos volen fer un pas més enllà en la seva relació d'un any de durada

Tot i que de moment estan separats en el dia a dia, si la relació segueix el seu curs, com així sembla, Cayetano ho té força clar. I és que aquest podria pensar a canviar de residència per estar al costat de la seva xicota.

Una relació que va vent en popa i per la qual Cayetano Rivera ho ha apostat tot perquè funcioni després de la ruptura amb Eva González. Recordem que Cayetano Rivera va conèixer la seva actual xicota cap al 2019. Aquest la va conèixer quan Cerqueira li va fer una entrevista en un programa de la televisió portuguesa.

Així doncs, van consolidar una bonica amistat amb el pas del temps fins que el 2022 van decidir començar una relació. I tot després que Cayetano Rivera i Eva González posessin el punt final a la seva llarga història d'amor.

Ara, en boca d'ella mateixa i dels seus amics, el que més il·lusiona la portuguesa és un fill amb la seva parella actual. Amb tot, veurem si tots dos ens donen una sorpresa d'aquí a no gaire temps i una nova vida ve al món.