Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Carmen Bazán, mare de Jesulín de Ubrique, somrient mirant a càmera

Carmen Bazán i les seves darreres declaracions relacionades amb María José Campanario

Carmen Bazán deixa clar quina és la seva relació amb la dona del seu fill

Carmen Bazán fa anys que està apartada del focus mediàtic. La mare de Jesulín de Ubrique, que cada cop es deixa veure menys en actes públics, evita a més fer declaracions sobre els membres de família. Tot i això, hi ha ocasions en què fa una excepció com aquesta en què a més es va referir a la seva nora, María José Campanario.

Va ser el mes d'agost passat quan Jesulín de Ubrique i el seu germà el també torero Víctor Janeiro trepitjaven junts la plaça de bous de Cenicientos amb motiu de les seves festes. Un moment en què Beatriz Trapote, casada amb el menor del clan Janeiro, aprofitava la seva feina com a col·laboradora d''Así es la vida' per cridar la seva sogra en directe.

Carmen Bazán va parlar en directe sobre María José Campanario

La periodista telefonava en directe a Carmen Bazán perquè expliqués com se sentia davant de la tornada als bous dels germans. Però, a més, la mare dels Janeiro va aprofitar l'oportunitat per comentar altres aspectes familiars. «Estic una mica nerviosa perquè estan tots dos torejant, i vulguis o no, són força nervis», assegurava l'àvia d'Andrea Janeiro.

Bazán excusava la seva absència a les arenes argumentant que veuria els seus fills a casa quan la correguda de toros fos emesa a la televisió. «Els veig quan es televisa, però ja no vaig a la plaça a veure'ls», explicava.

Captura de 'Fiesta' amb Beatriz Trapote amb el micròfon entrevistant Jesulín d'Ubrique el 17 d'agost de 2023
Beatriz Trapote va trucar en directe a la mare de Jesulín de Ubrique per a 'Así es la vida' | Mediaset

El programa, del qual Carmen va assegurar ser fidel seguidora, volia saber-ne més i li preguntava com era Beatriz Trapote com a nora. «Com a nora, Beatriz és extraordinària», assegurava ella. I afegia: «Totes les nores que tinc i he tingut són extraordinàries», sentenciava la mare de Jesulín.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Unes paraules amb què, indirectament, es referia també a María José Campanario, i també, per tant, a Belén Esteban, anterior parella del seu fill. La matriarca del clan deixa clar amb les paraules que sent devoció per les parelles dels seus fills. En concret amb la de Jesulín.

Feia un any des que Carmen Bazán no feia declaracions públiques. En concret, des que va visitar per sorpresa el seu fill Víctor durant la seva participació en el 'reality' 'Pesadilla en el Paraíso'. Bazán assistia per sorpresa a la granja per abraçar el seu fill, que finalment es va convertir en el vencedor del concurs de Telecinco.

Foto de Carmen Bazán al carrer somrient
Bazán va explicar com està la seva nora poc després de la celebració del primer aniversari del seu net Hugo | Europa Press

Més recentment la mare del torero trencava el seu silenci amb motiu del primer aniversari del fill petit de Jesulín i María José Campanario. El benjamí de la família, que venia al món el 7 de juny de l'any passat, va aconseguir reunir gran part de la família en el seu primer aniversari. Una ocasió en què Carmen Bazán va respondre algunes preguntes dels reporters que van voler saber com va ser aquesta celebració.

La mare de Jesulín de Ubrique demostra quina és la seva relació amb la nora

La matriarca d'Ambiciones revelava que la celebració havia estat «molt bé» i que tots havien gaudit molt. A més, ha assegurat que Hugo està «enorme» i que li havien regalat «moltíssimes coses». Preguntada per la seva nora, María José, que també fa anys que està allunyada dels focus, la mare de Jesulín va assegurar que està «molt bé, molt bé».

Campanario ha optat per una vida tranquil·la, més encara des del naixement del seu tercer fill i evita assistir a esdeveniments públics. De vegades fa excepcions, com quan va acompanyar el seu marit al FesTVal de Vitòria per a la presentació de 'Masterchef Celebrity', concurs del qual és participant.

Muntatge de fotos de María José Campanario somrient i Jesulín d'Ubrique
María José Campanario i Jesulín es van deixar veure junts recentment al FesTVal de Vitòria | España Diario

La parella es va deixar veure a la festa que va organitzar RTVE en aquest festival. Tot i això, va destacar l'absència de Campanario més recentment a les festes d'Ubrique de les quals Jesulín va ser pregoner. Una ocasió en què Carmen Bazán va acompanyar el seu fill i en què el torero va excusar la seva dona dient que s'havia quedat a cura del petit Hugo.