Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge d'Andrea Janeiro seriosa.

Andrea Janeiro ja és propietària: quant costa la casa que té a Madrid

Descobreix la dinerada que val la nova casa d'Andrea Janeiro

Andrea Janeiro ja és tota una dona i s'està llaurant un futur professional, després d'estudiar a Anglaterra uns quants anys lluny de la seva família. Encara que mai no vol estar al focus, així ho va demanar a un jutge i li va donar la raó, continuen sortint dades sobre la seva vida personal.

Per si no n'hi hagués prou, Andrea Janeiro ja és propietària d'una casa que li va comprar la seva mare fa poc més d'un any a Madrid. Belén ho va fer així amb l'objectiu que la jove es pogués independitzar com més aviat millor després d'aprovar amb nota els seus estudis.

El cas és que sabem que Andrea Janeiro posseeix aquesta casa en propietat, un secret de domini públic. Tot després que l'any passat sabéssim que la seva mare va decidir invertir-hi part dels beneficis de la seva empresa. Ens referim a la més que coneguda Los Sabores de la Esteban SL, constituïda l'any 2021.

Andrea Janeiro té un habitatge en propietat: gràcies a un regal de la seva mare

Belén Esteban sempre ho ha donat tot per la seva única filla, Andrea Janeiro, i sobretot quan el seu negoci anava vent en popa cap a l'any 2022.

Primer pla de la filla de Belén Esteban, Andrea Janeiro, mirant a càmera amb el rostre seriós
Andrea Janeiro té una casa des de fa un temps. | Europa Press

La veritat és que la casa que ha comprat a Andrea Janeiro té un valor de 346.730,55 €. Una quantitat milionària i rellevant que fa que sigui una casa d'alt nivell. Estem parlant d'un pis espectacular de fins a 100 m² que posseeix traster i un bon garatge.

Aquest pis s'ubica a la mateixa localitat on viu la mare d'Andrea Janeiro des de fa uns quants anys. Ens referim a una casa al poble de Paracuellos del Jarama, on Belén resideix amb Miguel Marcos i, abans d'anar-se'n a estudiar, Andrea Janeiro vivia igualment amb ells.

La nova casa d'Andrea Janeiro té 100 metres quadrats i és a Paracuellos

A través del portal Chic, hem sabut que la casa va ser comprada gràcies a la signatura de la hipoteca per part de la mare d'Andrea Janeiro. Una hipoteca de 265.000 € amb què ha pogut pagar part de la casa que li ha regalat la seva filla amb tota la il·lusió del món.

Muntatge amb la foto de Belén Esteban i Andrea Janeiro
La mare d'Andrea Janeiro li ha comprat una casa.   | Catalunya Diari

Sens dubte, aquest gest de l'excol·laboradora de Sálvame n'és un més en aquesta estreta relació de mare i filla que sempre han tingut totes dues al llarg del temps. Ara bé, la veritat és que Andrea Janeiro no ha aprofitat gaire aquesta casa. La jove va decidir emprendre un nou repte professional a Los Angeles per posar en pràctica el que va estudiar a la seva exitosa carrera de Comunicació Audiovisual en un centre britànic prestigiós.

Belén Esteban sempre ha estat molt unida a la seva filla Andrea

La jove ha estat viatjant aquest estiu amb la seva mare i Miguel Marcos pels Estats Units. Sens dubte, ha estat un viatge totalment inoblidable, però que s'ha acabat fa tot just uns dies.

Storie de Belén Esteban a Instagram estant orgullosa i trobant a faltar algú el 24 de setembre de 2023
Belén Esteban sempre demostra quant estima la seva filla. | Instagram, @belenestebanmenendez

Era la mateixa Belén Esteban qui confessava a través de les seves xarxes socials que trobava molt a faltar la seva filla. I tot després de passar molt de temps amb ella, visitant nombrosos llocs turístics d'Amèrica. Per exemple, totes dues van estar amb Miguel Marcos a Las Vegas, Chicago i Los Angeles, entre altres ciutats del país d'Amèrica.

La veritat és que menys d'una setmana més tard de la seva separació, Belén Esteban troba a faltar la seva filla com si haguessin passat mesos sense veure-la. «Et trobo a faltar, però estic feliç per tu, vida meva. Ets el millor de la meva vida, el meu orgull més gran ets tu», compartia en la seva història d'Instagram Belén.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!