Primer pla de Risto Mejide al programa 'Todo es mentira'

Risto Mejide pateix un accident en ple directe: tots els detalls

Risto Mejide es lesiona en ple directe

Risto Mejide pateix un accident durant el concurs 'Got Talent' i ha de ser atès per l'equip mèdic del programa.

Risto és potser el jurat més estricte de qualsevol concurs televisiu. El presentador sempre amaga les seves expressions darrere d'aquelles ulleres de sol i és molt difícil intentar desxifrar què dirà.

Aquest misteri i la por que imposa, és de fet el que l'ha convertit en un dels jutges més estimats i respectats. Tot i això, de vegades Risto Mejide trenca aquest personatge i veiem que en el fons és igual que tots nosaltres. Un humà que riu, plora, estima i... Es fa mal.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Risto atès després de l'espectacle

Risto Mejide va haver de ser atès per l'equip mèdic després de l'actuació d'un duo acrobàtic que va deixar el publicista sense paraules. En finalitzar el xou, Risto va voler xocar la mà a un dels concursants que, amb tant d'entusiasme, el va acabar fent mal sense voler

Després del xoc, Risto Mejide es va adonar que s'havia lesionat: «M'he trencat la mà! Gairebé m'arrenca el braç», feia broma per intentar calmar el dolor. Tot i això, el dolor no cessava, així que Risto va haver de demanar ajuda als serveis mèdics del programa.

Imatge de Risto Mejide sent atès pels serveis mèdics durant 'Got Talent'. Risto Mejide d'esqueda i un empleat posant-li espray anti-inflamatori
Risto Mejide va demanar ajuda. | Telecinco

Risto va acabar per abandonar el plató a meitat del rodatge perquè li posessin un esprai antiinflamatori que calmés el dolor. El públic i la resta del jurat no donaven crèdit a allò que acabava de passar al seu company.

La frase de la petita Roma

Tot i que sembla que tot ha quedat en una anècdota. Aviat Risto es reunirà amb la seva filla, Roma, i li podrà explicar de primera mà com el seu pare s'ha lesionat.

Risto Mejide té una filla, fruit del seu antic matrimoni amb Laura Escanes, i aviat farà els quatre anys. En un instastory, la influencer ha dit una frase de Roma que l'ha emocionat molt: «Mami no t'oblidaré mai», ha dit la petita.

I és clar, Laura Escanes no ha pogut evitar emocionar-se i recordar que demà és el dia de l'intercanvi. És a dir, que Roma passarà uns dies amb el seu pare Risto i el més probable és que celebrin el seu quart aniversari junts.