Primer pla de la influencer Laura Escanes

La foto de Laura Escanes que aixeca sospites: què s'ha fet?

L'última imatge de la influencer ha causat enrenou

Les vacances s'han acabat per a molts, també per a les influencers. Després de la petita aturada que es va prendre per descansar de les xarxes socials, Laura Escanes ha tornat amb magnificència.

L'exdona de Risto Mejide ens fa partícips de tots els seus passos, i ens acosta al costat més personal. De fet, durant tot l'estiu hem pogut seguir les vacances. Com ja és costum, la barcelonina va escollir l'illa de Menorca per desconnectar amb la família, amics i, amb el nou amor, Álvaro de Luna.

Ara, les vacances ja queden lluny per a la influencer. La realitat és que ha reprès la rutina i ha tornat amb magnificència. Fa uns dies ens informava que havia reprès els enregistraments amb TV3, per a 'La travessa' i, ara, ha causat molt enrenou amb la seva última foto.

Laura Escanes embogeix les xarxes

La que pretenia ser una més de les fotos que la catalana comparteix al seu Instagram, ha estat tot al contrari. La foto amb què ha donat la benvinguda al setembre, el seu mes «favorit», ha fet embogir les xarxes.

De fet, Júlia Elias, tiktoker especialitzada en cor, l'ha qualificada com a «la seva foto més 'rara'». La catalana apareix amb els cabells recollits i un maquillatge ben produït. En aquest cas, el seu look és un bàsic: un top negre paraula d'honor amb uns texans.

Ara bé, què els passa a les fotos que han causat tant enrenou? Doncs, segons diversos usuaris, Escanes apareix amb un aspecte molt diferent del que ens té acostumats. I no per sortir amb els cabells recollits, sinó que alguns indiquen que «no sembla ella».

«La reconeixeu?»

A causa de l'enrenou, la tiktoker ha analitzat profundament l'aspecte de la influencer, comparant-la amb altres de les últimes fotos.

Tot just començar el vídeo, Júlia Elias, indica: «Sabeu qui és aquesta noia? La reconeixeu?».

«A què està superestranya? De debò, no sembla ella. No sé si és el pentinat, el maquillatge o la posició... però és que sembla que s'hagi tallat una mica la cara, el nas...», continua.

«És que no és la mateixa noia. És veritat que a la foto va molt maquillada, però és que no és ella. No, no, no ho és», insisteix Júlia Elias a Tiktok .

Sens dubte, unes imatges que han fet parlar molt. De fet, molts dels seguidors han indicat que la influencer s'ha fet 'retocs', o fins i tot que s'ha operat el nas. "Està molt retocada", "retocs", o "crec que s'ha operat el nas" són alguns dels comentaris que ha rebut.