Primer plànol de Bosco Martínez-Bordiú somrient en la penúltima gala de 'Supervivientes 2023'

Bosco Martínez-Bordiú envia un missatge després de tallar amb Adara Molinero

Després de la seva ruptura amb Adara Molinero, Bosco Martínez-Bordiú ha buscat refugi amb un gran amic seu

Després de confirmar el que, sense cap mena de dubte, era un secret de domini públic, la seva ruptura amb Adara Molinero, ara Bosco Martínez-Bordiú li ha enviat un missatge a un gran amic. 

Bosco Martínez-Bordiú es refugia amb Manuel Cortés

El guanyador de l'última edició de 'Supervivientes' ha trobat amb Manuel Cortés el seu suport més gran en aquests moments. De fet, el nebot de Pocholo va decidir fa uns dies fer les maletes i deixar Madrid, on ha passat els últims mesos amb Adara, i viatjar a Sevilla. Allà el seu excompany al reality de supervivència no ha dubtat a obrir-li les portes de casa seva.

Molt agraït per aquest gest i l'afecte incondicional que ha rebut de Manuel, Bosco li ha volgut donar les gràcies públicament amb un bonic missatge publicat a les seves xarxes socials.

“Flamenc, buleries i molt art”

“Vull agrair-li tant, tant, tant aquests dies a Sevilla que tant necessitava… M'alegro d'haver esperat 25 anys per venir perquè ha estat increïblement increïble”, li ha dit al seu amic “Manolito”. Mentrestant, compartia alguns dels plans que han pogut fer junts aquests dies.

Una escapada a la ciutat sevillana de la mà del seu gran amic, on ha pogut gaudir dels encants del seu art, la seva cultura, les seves traïcions, la seva gastronomia… Amb molt “flamenc, buleries i molt art”, perquè allà “per on el Guadalquivir passa la gent sí que sap viure”.

Una amistat que va sorgir a 'Supervivientes'

Primer pla de Manuel Cortés Bollo mirant a càmera i posant en un photocall
Bosco Martínez-Bordiú envia un missatge molt especial a Manuel Cortés després de la seva ruptura amb Adara | GTRES

“La meva casa és casa teva i ho saps, et veig aviat germà”, li ha respost el fill de Raquel Bollo, que considera gairebé un germà. Després de compartir una de les experiències més extremes, al reality de supervivència, tots dos han conservat aquesta bona amistat que va sorgir a milers de quilòmetres de casa.

Entre les publicacions compartides hem pogut veure les seves passejades pel centre de Sevilla, al pont de Triana. Fins i tot una nit al llogaret del Rocío (Huelva) visitant la seva emblemàtica ermita.

“Què puc dir… quins moments increïbles. Gràcies a la gent de Camas, al flamenc, ia les buleries. A treure'm a ballar i aprendre a picar de mans. Pels piribins, les canyetes a la barra i l'art. Pel riu Guadalquivir que allà on vagi la gent sí que sap viure. Gràcies!”, afegia Bosco.

El motiu de la ruptura d'Adara Molinero amb Bosco Martínez-Bordiú

La final de 'Supervivientes 2023 ' es va convertir en l'escenari improvisat del començament d'una bonica història d'amor… Bosco Martínez-Bordiú i Adara Molinero es feien un romàntic petó davant l'audiència, que confirmava que estan molt il·lusionats.

Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú donant-se un petó amb Artùr Dainese al costat el 2 de juliol de 2023
Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiu al plató de Supervivents 2023 | Mediaset

Ja lluny de les càmeres, la parella va anar consolidant la seva relació amb diversos viatges junts, romàntiques cites, fins i tot es van intercanviar bonics missatges d'afecte amb què confirmaven que tot semblava anar vent en popa.

Tot i això, tot just uns mesos després, Adara confirmava la seva ruptura, assegurant que era "una persona meravellosa i li desitjo el millor".

Poc després, es va revelar el motiu que havia provocat que l'amor que va néixer a les fogueres d'Hondures s'apagarà tan aviat.

"Ja no estem junts des de fa força, no ens veiem des de fa un mes. Em quedo amb l'afecte que el tinc. Estem en moments totalment diferents. No va poder ser i no passa res", explicava la guanyadora de 'GH VIP 7' .

Des de llavors, cadascú ha continuat els seus camins per separat. Mentre Adara ha trobat el seu millor suport a la seva mare, Bosco viatjava a Sevilla on ha pogut gaudir de la màgia de la ciutat amb el seu amic Manuel Cortés.