Imatge de Toni Cruanyes amb els cabells blancs

Toni Cruanyes se sincera i revela el motiu real del seu gran canvi: «Ho pagava TV3»

El presentador ha trencat el silenci

La nova imatge de Toni Cruanyes és una cosa que encara no han processat molts dels espectadors de TV3, i fins i tot alguns dels seus companys. Ha tornat de les vacances amb un aspecte totalment diferent, i tal com indica «natural».

Aquest dilluns el presentador del 'TN Vespre' va aparèixer amb els cabells i la barba completament blancs, deixant clar que els anys passen també per a ell. De fet, ja fa nou anys que presenta el 'TN' i sempre l'havíem vist amb els cabells castanys.

La seva decisió ha estat molt comentada, ja que els seus seguidors no s'han tallat ni un pèl i li han donat la seva opinió a través de les xarxes socials. Tot i que una gran majoria pensa que «està guapíssim», n'hi ha que es van espantar en posar les notícies i trobar-ho així.

Aquest dimarts, en una entrevista per al 'Versió RAC1' de Toni Clapés ha trencat el silenci i ha explicat per què ha decidit deixar de tenyir-se.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Toni Cruanyes: «No acabo de reconèixer-me»

Està clar que les vacances li han servit per fer el pas definitiu. Va decidir deixar de tenyir-se a principis de juliol, i ara, dos mesos més tard, ja té tots els cabells completament blancs.

El seu nou look ha creat sensació a les xarxes, sense voler-ho. «Encara em miro al mirall i no m'acabo de reconèixer, però sí, sí, he tornat al natural. Així és com són les coses, els cabells ja els tinc blancs», va indicar.

En ser preguntat pels comentaris que ha rebut a la seva última publicació, el presentador ha respost que s'ha adonat de l'impacte que ha generat. «M'alegro perquè veig que tothom és més o menys afectuós, i tots els comentaris són positius».

«Ho pagava TV3»

A més, ha donat més detalls sobre per què va decidir prendre la decisió. «He de dir que fa uns anys vaig començar a tapar unes clapes a la barba i al cap. De mica en mica vaig començar a tapar-me més i ha arribat un punt que he dit prou».

«Tinc ganes de deixar que surti els cabells blancs i veure com és. Vaig començar a deixar-m'ho a principis de juliol, i l'impacte ara és important perquè ocupo tota la pantalla de blanc», ha bromejat.

«La part positiva són els estalvis per a la corpo, ho pagava TV3 perquè m'aconsellaven i m'assessoraven. És molt habitual que al món de la televisió la gent es tenyeixi».

«He de dir que deixar de tenyir-te és més fàcil per als homes que per a les dones. Als homes ens costa més acceptar-ho. Els cabells blancs poden ser macos», ha finalitzat.

Cruanyes ha deixat clar que entre els canvis que tenia pensats deixar de tenyir-se ha estat l'únic que ha fet. Va explicar que havia afaitat per provar el canvi d'imatge, però que finalment no li va agradar.