Primer pla de Toni Cruanyes

L'audiència de TV3 impactada amb la nova imatge de Toni Cruanyes: «Quina por»

Toni Cruanyes ha reaparegut aquest dilluns al 'TN vespre'

La nova temporada de TV3 es caracteritza per molts canvis. Noves cares, programació, platós, però també canvis de look. Aquest és el cas de Toni Cruanyes, que ha aprofitat les vacances per relaxar-se, desconnectar i fins i tot per canviar-ne la imatge.

Tot i que la seva última aparició ja donava pistes del que el presentador tenia entre mans, aquest dilluns ha sorprès l'audiència.

Imatge de Toni Cruanyes 'TN Vespre' de TV3, emissió del 2 d'agost de 2023
Toni Cruanyes al 'Telenotícies Vespre' el 2 d'agost passat. | TV3

La seva darrera aparició abans de les vacances deixava clares dues opcions. O que el presentador havia decidit deixar de tenyir-se i mostrar-se al natural, o que el presentador s'havia de tenyir els cabells de blanc. Tot i que a través de les seves xarxes socials ja se l'havia vist amb el canvi de look, la sorpresa ha arribat aquest dilluns.

Toni Cruanyes sorprèn

Aquest dilluns, 4 de setembre, el presentador s'ha reincorporat a TV3. Ha tornat a presentar el 'Telenotícies vespre' després d'haver gaudit de França amb el seu marit i els seus dos fills. La sorpresa ha arribat quan ha fet la connexió amb l''Està passant', de Toni Soler, on s'ha vist la nova imatge del periodista.

Quan l'ha vist reaparèixer a la pantalla Marc Giró s'ha quedat completament sense paraules. "Literalment, en Marc s'ha quedat sense paraules", va indicar Toni Soler.

Segons després, entre rialles, Giró va voler dir la seva. «Però et surten a tot arreu? Sembles nord-americà!». «És veritat!, sembles de la FOX», van afegir Toni Soler i Jair Domínguez, seguint-li la broma.

«Si us plau! Aquest home m'agradava i ara no sé si encara m'agrada més! Ara es pensaran que ets el meu pare...», va afegir amb ironia.

«Gràcies Toni, a les nou ens veiem. Ho hem de deixar aquí», va indicar Soler per acabar la broma. «Bon començament de temporada a tothom», es va acomiadar Cruanyes.

Sens dubte, Cruanyes va protagonitzar un dels moments més graciosos de l'estrena de la corpo. Minuts després de la seva primera aparició a la pantalla, va voler enviar un missatge als seus seguidors. «He tornat... més natural», va indicar a través d'una història a Instagram.

Captura de pantalla d'una història d'Instagram de Toni Cruanyes amb el cabell blanc
Toni Cruanyes ha reaparegut al 'natural'. | Instagram, @toni_cruanyes

La imatge que, posteriorment, va publicar al seu perfil va rebre molts comentaris per part dels seguidors. Encara que molts ja ho havien vist i s'ho esperaven, a molts els va agafar per sorpresa.

«Guapíssim», «Estàs realment interessant. Bona tornada», «Visca els cabells blancs» o «Més maco que mai», han estat alguns dels comentaris que ha rebut. Encara que a una gran majoria li ha agradat el canvi, n'hi ha hagut una altra que no. «Quina por» o «No m'agrada gens», han estat altres dels comentaris que ha rebut.