Primer pla de Carles Porta

TV3 pren una decisió d'última hora: torna 'Crims' amb Carles Porta

La corpo aposta per 'Crims' aquesta setmana

La nova sèrie de Netflix, 'El cuerpo en llamas', està donant molt de parlar. Rosa Peral, una de les implicades del cas, va denunciar la productora i va demanar que no s'estrenés. Finalment, s'ha pogut saber que la justícia ha rebutjat la petició i que la sèrie s'estrenarà aquest dissabte, 9 de setembre.

Aprofitant l'ocasió, TV3 ha fet un canvi inesperat a la seva programació. L'estrena de la ficció protagonitzada per Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez ha fet que torni Carles Porta, i de manera immediata.

Carles Porta torna a TV3

Arran de l'expectació que s'està generant amb la sèrie, TV3 ha decidit canviar completament la programació. Aquest dissabte, 9 de setembre, no s'emetrà la 'Tarda de cine', sinó que la tarda serà de Carles Porta, segons ha informat elmondelatele.cat.

Carles Porta tornarà de manera puntual a la televisió després del 'TN migdia'. Ocuparà la franja de la 'Tarda de cinema' amb l'emissió dels quatre capítols del cas de la Guàrdia Urbana, de Crims. L'emissió començarà a les 15.40 i no acabarà fins a les 19.40 de la tarda.

Així, els més fanàtics del programa tindran l'oportunitat de recuperar el cas, un dels més mediàtics de Catalunya i de la sèrie.

Mentre a la corpo es remetrà el cas, a Netflix s'estrenarà la sèrie i el documental 'Les cintes de Rosa Peral'. Un documental que compta amb el testimoni de primera mà de la Rosa, i que pretén explicar la versió dels fets des de la mirada.

Pel que fa a 'El cuerpo en llamas', la sèrie tindrà 8 capítols que reconstruiran el cas. Veurem si aquesta coincideix amb el relat que va fer 'Crims' sobre els fets que van passar el maig del 2017.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!