Primer pla de Toni Soler, periodista de TV3

Toni Soler fitxa una de les periodistes estrella de Telecinco per al seu programa a TV3

Toni Soler ha fet l'últim fitxatge pel programa

La nova aposta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals és clara. Mitjançant l'agrupació de continguts amb el nom de '3Cat', la cadena pretén establir-se com a cadena líder.

L'Està passant de Toni Soler és un dels programes més essencials de la corpo. És per això que des del programa han volgut fer una nova incorporació. Nuria Marín, la periodista aranesa de Telecinco és l'últim reforç del programa, segons s'ha pogut conèixer.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Núria Marín, nova incorporació de l'Està passant

La incorporació de Núria Marín provocarà canvis al programa. Segons s'ha pogut saber a través d'elmondelatele.cat i Rocco Steinhäuser, la periodista comptarà amb una secció pròpia a l'espai de TV3.

«La periodista i presentadora Núria Marín fitxa pel programa 'Està passant' de TV3, de 20.15 a 21 hores, per a una secció setmanal. Hi comentarà notícies relacionades amb influencers, cases reials, etc.», ha indicat Rocco en el seu perfil de Twitter.

El debut de Marín serà aquest mateix dimarts, 5 de setembre, on s'estrenarà comentant notícies relacionades sobre influencers i diferents personatges famosos. Aquesta incorporació suposa que abandonarà Telecinco, després de col·laborar a 'A tota pantalla' de Núria Roca.

La realitat és que Marín s'estrena com a membre de la corpo, mai no ha format part de cap programa. La seva última aparició va ser al 'Zona Franca', quan encara hi havia en Joel Díaz. A partir d'ara, compaginarà la seva activitat a Telecinc, TV3 i Tiktok , on compta amb més d'1,7 milions de seguidors.