Imatge d´un avió de l´aerolínia Delta

Un avió que es dirigia a Barcelona fa marxa enrere per la diarrea d'un passatger

Un passatger havia fet diarrea per tota la cabina i l'avió va haver de fer marxa enrere després d'una hora de vol

Fet surrealista en un avió de l'aerolínia Delta que es dirigia a Barcelona. Tal com hem pogut conèixer a través de Twitter, l'1 de setembre passat, un avió de la companyia Delta que feia un vol entre les ciutats d'Atlanta i Barcelona, va haver de fer marxa enrere.

El motiu? Doncs un fet totalment surrealista i fins i tot podríem afirmar que sense precedents. Segons hem pogut saber, l'avió va haver de tornar per la diarrea d'un passatger. Els fets van tenir lloc en una aeronau model Aribus A350-900.

L'avió va haver de tornar després d'una hora de vol

Tot passava amb normalitat fins que després d'una hora de vol, les coses es van torçar. El pilot de l'avió es va veure obligat a fer marxa enrere, ja que un passatger havia fet diarrea «per tota la cabina». D'aquesta manera, el pilot va catalogar la desagradable situació «d'alarma biològica».

«Un Airbus A350 de Delta Airlines va tornar a Atlanta divendres a la nit a causa de la diarrea d'un passatger a tot l'avió i això és un risc biològic. També un passatger va preguntar a través de Twitter per què el vol del seu fill estava girant».

L'avió va arribar a Barcelona amb 8 hores de retard

A les 22:39 hores l'avió va aterrar a l'aeroport d'Atlanta i després d'hores de neteja arran de les defecacions del passatger, el vol va tornar a enlairar-se a les 03.00 hores de la matinada. Finalment, vuit hores més tard del que estava previst, els passatgers van arribar al seu destí, Barcelona.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Atrapats a l'aeroport de Los Angeles

El 28 d'agost passat, una incidència a la companyia aèria Level va deixar atrapats a l'aeroport de Los Angeles al voltant de 280 viatgers que havien de volar cap a Barcelona. Els passatgers, molts catalans, havien de volar des de l'aeroport internacional fins a Catalunya el 26 d'agost passat.

Però la companyia va ajornar el vol per «motius tècnics» fins al dia 27. Diumenge, però, el vol tampoc es va enlairar. «És un caos d'informació», va criticar Agustí Mas, un dels afectats a Los Angeles, en declaracions a l'ACN.

Per part seva, l'aerolínia del grup IAG va defensar que va treballar per recol·locar tots els passatgers, però va assegurar que l'alta ocupació dels vols i el temporal d'aquell cap de setmana van suposar una «complicació afegida».

Dimarts 29 d'agost, a primera hora de la tarda, alguns passatgers van explicar que l'aerolínia els havia recol·locat en avions amb destinació a Londres. Tot i això, en alguns casos, també es van trobar amb problemes a l'aeroport britànic.