Imatge de Rosa Peral i Albert López, del crim de la Guàrdia Urbana

Rosa Peral carrega contra Netflix per la sèrie del crim de la Guàrdia Urbana

Està previst que la sèrie s'estreni el 8 de setembre

Rosa Peral, una de les autores del crim de la Guàrdia Urbana, ha declarat la guerra a Netflix. La condemnada ha demandat la plataforma de contingut i, a més, demana que no s'estreni la sèrie que narra el crim que ella i el seu company sentimental van fer el 2017.

Segons ha avançat la CCMA, la protagonista justifica la demanda dient que la sèrie atempta contra el seu honor. És per això que, demana que es retirin alguns dels continguts del producte audiovisual d''El cuerpo en llamas'.

Rosa Peral demana que no s'emeti la sèrie

Si res no canvia, al principi, la sèrie s'estrenarà el pròxim 8 de setembre. Aquest dijous, pocs dies després de la seva estrena, s'ha pogut conèixer que la condemnada ha sol·licitat mesures cautelars per evitar l'estrena de la sèrie.

Segons ha explicat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Peral ha sol·licitat mesures cautelars i, a més a més, ha presentat una demanda contra el dret a l'honor.

Tot això ha tingut lloc uns dies després que hagi intentat contactar amb la productora i no hagi decidit resposta. Per això s'ha pogut conèixer, de moment, el jutjat de primera instància de Barcelona li ha demanat que arregli alguns errors que hi ha a la demanda, abans de decidir si ho admet o no a tràmit.

Tenint en compte que la sèrie s'estrena en pocs dies i som a l'agost, període de vacances, el jutge ha habilitat dos dies. Aquests han de servir perquè es pugui guanyar temps, en cas que s'admeti la demanda i s'hagin d'adoptar mesures cautelars.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

'Crims' ja havia representat el cas

La realitat que aquest crim és un dels més rellevants de 'Crims', de Carles Porta. Ara, si res no ho torça, s'espera que el pròxim 8 de setembre Netflix estreni la nova sèrie.

Rosa Peral serà representada per Úrsula Corbero i, Albert López, per Quim Gutierrez. A més, segons vam poder conèixer fa unes quantes setmanes, la productora americana també estrenarà un documental sobre el cas.

Amb el nom de 'Les cintes de Rosa Peral', es tracta d'un documental que compta amb el testimoni de primera mà de la Rosa. Aquest, igual que la sèrie, s'estrenarà el pròxim dia 8.