Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Terelu Campos al concert 'Mujeres cantan a Rocío Jurado'

El dia que Terelu Campos va confessar com tractava Carmen Janeiro a Andreíta

Terelu Campos va explicar la veritable relació entre Carmen Janeiro i la seva neboda

Terelu Campos sorprenia tothom en una de les seves intervencions a 'Sálvame' en referir-se a la relació entre Carmen Janeiro, germana de Jesulín, i la seva filla. La tertuliana donava detalls de la relació existent entre tieta i neboda més enllà de les diferències que hi pogués haver entre els seus pares. Pel que sembla, no tot és com podria semblar des de fora, tal com va confirmar la filla de María Teresa Campos.

Terelu, que va coincidir amb Carmen Janeiro quan totes dues treballaven al programa de María Teresa Campos, va donar una informació de primera mà. Explicava com es portaven Andrea i la germana del seu pare: «Per a Carmen Janeiro la filla de Belén ha estat el seu ullet dret, la seva protectora». La col·laboradora va insinuar que l'actitud de Carmen cap a Andrea va continuar en el temps més enllà de l'arribada de María José Campanar a la vida de Jesulín.

Terelu Campos va revelar com és en realitat la relació entre Carmen Janeiro i la seva neboda Andrea

La mateixa Carmen s'encarregava que la filla de Belen Esteban visités Ambiciones i es veiés amb els seus. «Encara que hi fos el pare, ella es preocupava que la nena baixés i no perdés el contacte amb la família», recorda. Aquesta amistat especial entre Terelu i Carmen és la que va propiciar que aquesta expliqués a la seva companya detalls de la seva relació amb Andrea.

A més, destacava l'afecte que totes dues es tenien. «La nena adorava i adora la seva tieta i ha estat a casa seva a Marbella. Tenen una estupenda relació», assegurava Terelu, qui revelava que Carmen no ha perdut mai contacte amb Andrea.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Fins i tot hi va haver un moment en què Campos va revelar que hi havia determinades coses de Campanario que no van agradar a Carmen en relació amb la seva neboda. «Actituds que no li van agradar», explicava la col·laboradora, motiu pel qual la va protegir encara més.

Terelu considerava que si Jesús no ha vist la seva filla gran és «perquè no li ha vingut de gust». Es lamentava que el torero no tingués més tracte amb Andrea. «Em fa molta pena, Jesulín no sap la filla que té i el que s'ha perdut. És una nena molt bona i molt educada».

Muntatge amb les cares d'Andrea Janeiro i Carmen Janeiro
Terelu va revelar com tractava Carmen Janeiro a Andrea, la filla del seu germà Jesulín | GTRES, catalunyadiari.com

Les paraules de Terelu van ser referendades, poc després, per la mateixa Belén Esteban. En una de les innombrables ocasions en què la col·laboradora es referia al pare de la seva filla va aprofitar l'ocasió per dirigir-se a la germana. «Diré una cosa que mai he dit», començava dient.

«Donaré les gràcies a una persona. A tu, a la tieta de la meva filla, a Mamen», deia referint-se a Carmen. «Gràcies per ser l'única de la família que t'hi preocupes, t'estaré sempre agraïda, ets l'única, gràcies per portar-te com et portes», deia Belén mentre mirava a càmera.

A Belén no li va agradar que Terelu parlés públicament de la seva filla

Unes declaracions en què no deixen cap dubte de l'excel·lent relació que ha tingut Janeiro amb la filla gran del torero. «No estava en deute perquè és la seva tieta, però s'ha de posar cadascú al seu lloc. Avui ho he dit perquè he volgut», es justificava la de Paracuellos.

Captura de Belén Esteban al programa 'Sálvame Deluxe' del divendres 16 de juny de 2023
A Belén Esteban no li va agradar que Terelu parlés de la seva filla | Telecinco

No obstant això, Belén no es va prendre del tot bé que Terelu exposés públicament com és la relació entre la seva filla i la seva tieta Carmen. «La meva filla no és personatge públic, llavors també em sembla molt injust que l'estiguin traient sempre. Perquè si és una persona que és anònima, m'agradaria que es respectés i no tinc res a dir», explicava visiblement molesta.