Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Julia Janeiro mirant a la càmera i somrient

Julia Janeiro ha pres una decisió amb la seva vida pública que pocs esperaven

La filla de Jesulín vol alguna cosa concreta relacionada amb la seva vida pública

Julia Janeiro és coneguda des del seu naixement per ser filla del torero Jesulín de Ubrique i la seva dona, Mariá José Campanario. Els mitjans de comunicació esperaven amb gran expectació que complís la majoria d'edat per despixelar la seva cara. Aquests anys hem sabut de Julia per les seves publicacions a les xarxes, una postura que potser ara hauria canviat per motius molt concrets.

Molts pensaven que en complir 18 anys Julia seria portada d'alguna revista, concediria diverses entrevistes i fins i tot participaria en algun 'reality'. La seva activitat a les xarxes socials també apuntava en la mateixa direcció. Per a la jove era habitual pujar imatges en què posava a càmera amb una estètica molt cuidada.

Julia Janeiro té clar fins on vol arribar a les xarxes socials

Julia, que es va independitzar poc després d'assolir la majoria d'edat, deixava que els seus seguidors sabessin de la vida a través d'Instagram. Tot i que intenta passar desapercebuda, la veritat és que les seves publicacions no han deixat indiferent ningú. La filla de Jesulín mostra les peces preferides, els retocs estètics o les escapades amb la seva exparella, Tommy Rossi.

Ara, dos anys després, Janeiro ha canviat d'estratègia. Malgrat acumular més de 200.000 seguidors a Instagram, la jove cuida més les seves publicacions i ja no s'exposa tant. De fet, aquest mateix estiu va tancar el seu perfil per convertir-lo en privat i seleccionar així qui en podia veure el contingut.

Avui dia Julia continua sense fer declaracions als mitjans ni ha concedit cap entrevista a una publicació escrita. En tot aquest temps han estat diverses les vegades en què s'ha comentat la possibilitat que pogués participar en un 'reality', però de moment no ha estat així.

La filla de Jesulín vol mantenir-se al marge dels mitjans, però sense renunciar a certa exposició a les xarxes. Així, darrerament, hem vist com la germana d'Andrea Janeiro és força activa a TikTok, on mostra el seu costat més irònic i divertit. Un espai on manté una imatge molt cuidada, però en què deixa veure el seu talent davant la càmera.

«Quan el meu pare m'enxampa menjant-me el brioix número 50 del dia», és el títol d'un dels seus vídeos més comentats. O «Quan m'explica alguna cosa de la seva vida, però no sap que jo soc l'FBI, equip de recerca i xafardera compulsiva», escriu irònica.

La filla de Jesulín pren una decisió: posar límits a la seva vida pública

Balls, coreografies i vídeos fent 'playback' en què Julia Janeiro destaca com una experta en aquesta xarxa social. 48.000 seguidors aplaudeixen els seus vídeos i es mantenen al dia de cadascuna de les seves publicacions.

Jesulín i María José, per la seva banda, són conscients de l'exposició de la seva filla a les xarxes. De fet, ells no són gaire partidaris que Julia publiqui, per exemple, fotografies seves en biquini. El torero i l'odontòloga no volen que la seva filla faci el pas d'entrar en un concurs de televisió o que vengui la seva vida a una revista.

Muntatge en primer pla de Jesulín de Ubrique, Julia Janeiro i María José Campanar feliços
A Jesulín i María José Campanario no els agrada que la seva filla s'exposi a les xarxes. | GTRES, España Diario, @julsjaneiro, Instagram

Precisament, fa poques setmanes ella mateixa desmentia al seu perfil la possibilitat d'entrar a la casa de Gran Hermano. "No aniré a cap 'reality'. Absolutament totes les informacions que s'estan filtrant sobre la meva suposada participació en certs programes de televisió són totalment falses", confirmava la noia.

De moment, Julia es conforma a continuar pujant fotografies a Instagram i publicant vídeos a TikTok. Tal com confirmava el seu pare, recentment sabem que encara viu a Madrid després de la seva ruptura amb el futbolista italià Tommy Rossi. Una postura, de moment, de discreció davant la qual caldrà esperar per veure si és definitiva o no.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!