Primer pla de Laura Escanes

Laura Escanes parla de «l'amor de la seva vida» després de la ruptura amb Risto Mejide

Laura Escanes està compartint el seu estat emocional a les xarxes

Laura Escanes està passant una setmana plena d'emocions. Aquests darrers dies ha estat amb la seva filla, però avui la petita Roma tornarà a estar amb el seu pare, Risto Mejide.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Laura Escanes amb els sentiments a flor de pell

Laura Escanes i Risto Mejide van tenir la petita Roma el 2 d'octubre del 2019, una data que aviat marcarà els quatre anys. La influencer ha volgut recordar el naixement de la seva filla amb una foto seva embarassada en blanc i negre i s'ha emocionat un munt.

Laura Escanes també ha publicat un vídeo al sofà de casa plorant i recordant que aviat serà l'aniversari de la persona que més li ha canviat la vida. «En una setmana farà 4 anys que vaig conèixer l'amor de la meva vida i em poso sensible», ha explicat a les seves històries d'Instagram.

Captura instastory de Laura Escanes tumbada al sofà i filtre blanc i negre
Laura Escanes emocionada per l'aniversari de la seva filla | @lauraescanes, instagram

A banda de l'aniversari de Roma, Laura Escanes també s'ha emocionat en escoltar unes paraules de la seva estimada filla. «Mami, no t'oblidaré mai», va dir-li la petita de casa. Unes paraules que van fer plorar a la influencer, tal com ha deixat entreveure a la imatge que ha penjat amb un polze cap amunt i indicant que estava «en un mar de llàgrimes».

«I és clar, jo entre que estic premenstrual, que en una setmana farà quatre anys i que demà és dia d'intercanvi, ja que estic feta un mar de llàgrimes», ha relatat Laura Escanes sobre la seva situació emocional.

Captura instastory de Laura Escanes amb filtre d'ossets, somrient i el polze amuntu
Laura Escanes després d'escoltar el que li va dir la filla | @lauraescanes, instagram

La foto «rara» de Laura Escanes

Recentment, Laura Escanes ha estat un dels temes més comentats. La influencer va publicar una imatge que va descol·locar completament a tots els seus seguidors. A la publicació, Laura llueix un look molt net, amb els cabells recollits, maquillatge complet i un top bàsic de color negre.

Aleshores, per què tant d'enrenou? Segons diversos usuaris, la influència «no sembla ella» i això els ha estranyat molt. La imatge ha estat tan comentada, que fins i tot diferents tiktokers han fet un vídeo en especial per analitzar el nou aspecte de Laura Escanes.

Tot i que en un passat la influencer va confessar que s'havia posat injeccions de bòtox i àcid hialurònic, es desconeix si s'ha fet algun altre retoc o si ha passat pel quiròfan.